VOICE OVER LAN

A

asmat_ali

Guest
moramo spremeniti vocie od mikrofona pri pošiljanju preko lokalnega omrežja, pomeni, moramo vsako preoblikovanje glas iz zvočne kartice v LAN

[Quote = asmat_ali] moramo pretvoriti vocie od mikrofona pri pošiljanju v lokalnih omrežjih, pomeni, moramo vsako preoblikovanje glas iz zvočne kartice v LAN [/quote] Seveda morate pretvorbo, če mislite, da kavelj zvočnik neposredno na drugo stran LAN kabla in pošiljanje zvočnih signalov skozi to. :) Če uporabljate žično LAN, ki je. :)

Seveda moramo. Metoda se imenuje Voice over IP (VoIP), ki pretvarja tok govora in podatkov v IP tok paketni prenos podatkov. moj trenutni končni projekt "VoIP preko VPN (Virtual Private Network)", ki uporablja zvezdico VoIP strežnik in X-Lite VoIP strank. hura

Seveda morate, in DSP na usmerjevalniki in IP telefonov naredil to in to s kodeki, kot so: G.711, G.729 ,....

IP telefoni thougether z usmerjevalniki? Jaz Wold iščejo druge poti za izhod na tvoje mesto.

Hi Mi lahko kdo pomaga, kako nastaviti CISCO 79XX? Moram spremeniti število moj telefon.

Da, morate določiti različne vam glasovni signal in to se naredi s pomočjo nekaj protokolov, ki se imenuje Voice over IP, lahko vam pošljemo govora prek internetnega protokola. Morate oblikovanje VB na strežnik, ki bo dobil vaš glas od MIC in bo to pretvori v pakete in bo ga poslati na isti vlogi LAN bodo uporabili na strani sprejemnik, ki bo opravil sprejem in dekodiranje vam glasovni signal in bo ga pošlje zvočniki.

Najprej morate nastaviti naslednje telefonov ip toplogy / analogni telefoni, ampak povezavo telefonov z močjo enega po enega, po končanem konfiguracija:
voip_lab.png
Naslednja boste morali nastaviti vaše stikalo z naslednjimi ukazi: Switch (config) # vmesnika območje fa0 / 1-5 Switch (config-če dosega) # switchport način dostopa Switch (config-če dosega) # switchport glas VLAN 1, potem moramo nastaviti naš usmerjevalnik za zagotavljanje IP naslov za IP telefone in nastavite klicne številke za telefone, bomo uporabili CME klic vodja izražajo embded z usmerjevalnikom IOS, da je samoumevno. Router (config) # int 0 / 0 fa Router (config-če) # ip dodati 192.168.10.1 255.255.255.0 Router (config-če) # sh ne Router (config-če) # izstopa Router (config) # ip dhcp pool voicelab Router (DHCP-config) # omrežje 192.168.10.0 255.255.255.0 Router (DHCP-config) # default-router 192.168.10.1 Router (DHCP-config) # ip 192.168.10.1 možnost 150 Router (DHCP-config) # izhod ( Cisco priporoča uporabo možnosti 150 namesto 066, da pridobi naslov, TFTP, da IP Option telefoni 66 omogoča samo 1 gostitelja, medtem ko lahko možnost 150 vsebuje več kot 1 IP naslov, ki se lahko uporablja za TFTP odpravnine.) Router (config) # telefonije -storitve Router (config-telefonija) # max 5-dn

seveda moramo. Metoda se imenuje Voice over IP (VoIP), ki pretvarja tok govora in podatkov v IP tok paketni prenos podatkov. moj trenutni končni projekt "VoIP preko VPN (Virtual Private Network)", ki uporablja zvezdico VoIP strežnik in X-Lite VoIP strank. razveseliti
hej lahko u mi je poslal več podrobnosti abt ur projekt BCZ im intrsted v njem .. plz mail me na: frndly_khizar@hotmail.com bo čakala ur odgovor .. hvala ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back