vožnja Half-most voznika

B

Beefalo

Guest
Zdravo,

Rabim LT1160 pol most voznik od Linear Technology vožnje nekaj MOSFETs v napajalni delam naprej.Zdaj imam setup pravilno deloval na klopi; rabim generator impulzov z vgrajeno digitalno zamudo kot prispevek PWM na LT1160.

Kaj sem začuden pa je, kako voziti LT1160 z IC, ki bo dal določene impulze kot generator impulzov ne.Jaz sem zmeden z nadzorom IC PWM .... to, kar počnejo, dajo iz kvadratni val impulzov za to vrsto zahtevka?Če ne, kaj lahko uporabljam?Sem pogledal okrog in ugotovil, da nekaj naredi Maxim čip, ki deluje kot generator valovno na čip, vendar se zdi, kot pretiravanje.

Kaj rabim, je lahko programira uporabnik in frekvence (800 Hz.) In spremenljive dajatve ciklusa, kot tudi način za dva impulza tokovi popolnoma iz faze med seboj (za zgornji in spodnji MOSFET MOSFET), kot tudi nastavljiva mrtvi čas.

Prosim pomoč, če boste lahko iskreno uvaževati poljuben pomoč!

Preizkusite PWM vezje, ki temelji na zelo priljubljene 555 timer (glej sliko spodaj) ..
Insted of Q1 (dopusta R4 in R5) povezavo CD4049 CMOS inverter vrata, nato pa kaskade drugi inverter za 180 ° val ..
Za 800Hz C1 bi bilo treba ≈ 22nF ..

S spoštovanjem,
IanP

Najlepša hvala za odgovor in krog!Ali je to vezje mora biti prilagojen širino impulza?Kaj pa čipi PWM, veš kaj o tem?Hvala!

To vezje lahko širina impulzov prilagoditi od, recimo, 5% do 95% (nastavljiva po R1 razmerje) v vnaprej izbranih frequecy (z R1 = 100kΩ in C1 = 22nF bo ≈ 800Hz) ..
Druga možnost bi bila, da zaposlujejo mikrokrmilniška z vgrajenim PWM blok program in ga ustrezno vašim potrebam ..
Tukaj je primer:
http://www.maxim-ic.com/quick_view2.cfm/qv_pk/2962
..ali šele raba koli mikrokrmilniška in ustvarjajo PWM v programski opremi, na primer: http://www.iguanalabs.com/pwm.htm ..

S spoštovanjem,
IanP

IanP,

Šele biti brez pustiti veš sem zgradil vezje, kot si ti priporočamo (using 555 timers), ter to tovarna velik!Pravzaprav sem več fazah tri izmed njih in sem sposobna ustvariti spremenljive dajatve cikla in impulzi frekvence za visoko in nizko voznike stran MOSFET, in sem se lahko razlikujejo tudi postopno med dvema signalov.

Jaz sem, ki imajo druge težave, se zdaj z mojo zasnovo (ki ga bom zaprosila za pomoč pri kratkem), ampak hvala še enkrat!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back