vmesnik GPS in mobilni telefon

C

chenoi

Guest
Hai ...pravične in ideja, da za celostno to 2 enoti, skupaj, kjer gps enoto bo sprožila mobilni telefon za pošiljanje sms ali morem najti kot sledilno napravo.
FYI i alreday izdelovanje svoj lasten upravljavec sms, kjer z nokia telefona in imajo 2 suha kontakt releja ... od tu kako moči jaz biti v zvezi to 2 enoti?moram, da novi vmesnik? ... lahko imam vir, kodo, chematic?prosim pomoč mi ..iknow je nekdo tam že uspeh ...TK

i lahko pomaga u v stiku mobilni telefon s 51 kontrolorja.uporabo mbus protokol, lahko u spodbuda sms preko tega vmesnika.u lahko povežete ur gps s tem 51 upravljavca in naj upravljavec ne triggerring in predelavo.

hai .. hvala za info ...
delati u pomeni celo 51 krmilnik? ... Kako lahko nadaljuje od tukaj ...?so u to storil?
TK

Jaz sem tudi delo na tovrsten projekt.Moči any1 pomoč mi z zagotavljanjem diagrami tokokroga za pošiljanje podatkov iz GPS Mobile in jo pošljite na nekatere posebne lokacije.Thx vnaprej

Prosimo, da si ogledate http://www.circuitcellar.com/library/print/0203/ChaoMing151/2302017.pdf

Ta projekt uporabe AVR procesor AT8515 in programske opreme je napisan z Bascom-AVR

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back