Vmesnik 89C51 s serijskih vrat

N

ngocky

Guest
Hi vsem. Jaz sem nova oseba na forumu, moja angleščina ni good.I so projekt "Control naprave v domu preko PC", in programiranje s VB6. kdo shematski 89C51 vmesnik vezje z zaporednih vrat, prosimo, pošljite mi, hvala moj email je: ngocky@qtsc.com.vn Hvala in pozdrav

Za povezavo 8051-derivat, da PC računalnik preko serijskega vmesnika vam ni treba veliko .. Vsak TTL/CMOS-to-RS-232 vmesnik IC bo naredil .. Poskusite konfiguracijo je prikazano spodaj .. S spoštovanjem, IanP

Najlažji rešitev doslej. Uporaba MAX232 iz www.maxim-ic.com , download lista za h / w povezavo. Uporaba Timer0 ali Timer1 kot generator hitrost prenosa (Tukaj lahko našli dobro hitrost prenosa 8051 calculator www.8051.com ) in se začel pogovarjati z vašo UC serijsko. Upam, da pomaga.

HI IanP! Ne morem odpreti datoteko, ki jo send.Please poslati da me ali pokaži mi spletno stran, tako da sem lahko prenesete, hvala

Hi sujith! Poskušal sem odpiranje vaših shematski vendar sem ugotovila, da je težko odpreti. Ali lahko pošljete še enostavnejše schem ..... Hvala / oblak

hi .. svojo besedo dokument prijatelja .. samo da ga odprete iv prilepili objekt tam. To je vezje, ki jih uporabljamo za let .. in mi hav uspešen serijske komunikacije. zadeva. Sujith

hej, če ngocky ur Končni cilj je nadzor naprav z računalnikom d potem d mikrokrmilniška ni potrebno ........ wud je bilo veliko lažje, če se uporablja samo u d vzporedna vrata programirana preko vb ali c

Serijska Komunikacija med Pc in mikrokrmilniška (8051) uporabljajte le DB-9 konektor ... lahko uporabimo USB vmesnik za Serial Coummication??? Plzzz Povej mi
url]

[Size = 2] [quote = casamiro] Serijska komunikacija med Pc in mikrokrmilniška (8051) uporabljajte le DB-9 konektor ... lahko uporabimo USB vmesnik za Serial Coummication??? Plzzz Povej mi [/quote] [/size] [size = 3] morate uporabiti USB na RS232 pretvornik čipov (npr.: FT232 čip), ki bo povezan z mikrokrmilniška ali pa uporabite eno, ki so na čipu usb vrata [/size]

Lahko uporabite USB, ampak kot je to sporočilo temelji protokol, je lahko zelo počasen. Z uporabo prave RS232 vrata v računalniku, je bolje, če je vaš računalnik še vedno ima eno. Za pretvorbo RS232 ravni signal TTL, najboljši čip za uporabo, je ICL3221. To je dostopno, in deluje z napetostjo napajanja med 3 in 5 V. lahko zgradiš svojo ali kupiti že pripravljene od tukaj http://www.tildesign.nl/rs232_ttl_converter-2010107101P2N . Ta stran vključuje tudi polno shemo in lista z ICL3221.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back