Vmešavanje UWB z drugimi storitvami

D

Debeli

Guest
Zanima me, če obstaja nobenih pripomb glede vmešavanja UWB z drugimi storitvami (ali obratno) do 10 GHz. Za opomin, s priporočilom FCC 15 je meja, ustanovljenega na -41,3 dBm / MHz z nekaj nižje vrednosti (-75 dBm / MHz) v 1-3 GHz. Še posebej vabimo ljudi, ki sodelujejo v radioastronomy ali pasivno servicees satelit za pripombe. Morala bi biti ne le usmerjene na interference UWB in lahko vključujejo nekaj pripomb na druge nenamerne radiatorjih. Najlepša hvala D.

Hvala za povabiti! po definiciji, astrofizikalni znanstveniki želi najvišji možni občutljivosti, in sicer zmedo limit. Takšna občutljivost je nezdružljiv s katerim koli človeških emisij. Sledite moje osebno mnenje: Praktično gledano, nekatere tehnike, kot so VLBI, so v veliki meri neobčutljivi na lokalne prejel RFI. Enotni jed opazovanje, zlasti na kontinuum so, limitated z enakovrednimi Flux (G / T parameter za telekomunikacije ljudi), ki ga vzdušje drift, ki ga tradicionalno močna RFI, itd itd Torej emisij UWB so zdaj na koncu seznam omejitev učinkov. V vsakem primeru, RFI še vedno ena od najbolj pomemben vzrok slepote radio :-(

Najlepša hvala za vaš odgovor. Jaz bi rad izkoristil priložnost in po nekaj dodatnih vprašanj. Prvič, za qlarification se mi zdi, da je VLBI je zelo veliko bazo Integracija ali kaj podobnega, kako lahko zatreti več hrupa kot interferers? Drugič, bi rad, da razmisli naslednji scenarij: imamo ravno gosto poseljenih površin, kot Nederlands in radioastronomical observatorij, ki se začne, da bi spremljali predmet nizko nad horisont (traja 10 ali 15 stopinj merjeno na površini Zemlje kot vhodne evalvacijskega kota, sem ne vem, kaj pravzaprav so realne vrednosti za tako veliko posodo). Lahko domnevamo, da lahko poseg iz vasi nekaj km stran se sprejmejo s pomočjo sidelobe z anteno. Ali je možno, da več naprav thousends, ki so združljivi s predlagane omejitve v agregat bo škodljiv poseg? Kaj so pravzaprav expectad vrednosti sidelobe dobičkov za radioastronomy antene (je tam nekaj priporočilo ali izdelka)? Ali lahko povzročile motnje velikem mestu, kot je Amsterdam 200 km oddaljeno sprejme tudi zaradi troposferskega sccater ali podobno razmnoževanje učinek? Jaz bi bil vesel, če bom dobil svoje pripombe na kateri koli od teh vprašanj sem objavil. Najlepša hvala še enkrat.

Kakšne so pravzaprav expectad vrednosti sidelobe dobičkov za radioastronomy antene (je tam nekaj priporočilo ali izdelka)?
To je zelo spremenljiva v primerjavi z anteno tipa in znanstvenih projektov. Za 20 + metrov paraboloid Premer, običajno 1. stransko je

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back