VLSI začetnik

D

deepu_ttc

Guest
Zdravo gospod,
To je Pradeep elektronike Znanost študentov. Jaz sem iz india.My interesno področje je čip načrtovanju.. Moj cilj je postati strokovnjak v čip designing.i zahtevo, da me je vodilo v achiving moj cilj.lahko prosim povej mi kaj o stvari likewhat so stvari naj naučim, da je postal strokovnjak in na katerih področjih bi morala imeti močan in znanja ter, kjer sem za začetek in ne katero koli stvar v tem field.so prosim prisrčno pomoč mi v tej zadevi.i bo čakala vaš odgovor
Hvala
Pradeep --- ----

Najprej si je treba odločiti, katere vrste čipov želite narediti: Analogan, digitalnega ali mešanimi načrtovanju.
Za digitalne Desing lahko začnete iskati na VHDL, Verilog jezikov.
First of all lahko poskusite vas pooblastil za delo s FPGAs, CPLDs.To vam bo pomagalo razumeti zelo dobro VHDL in Verilog, in tudi bo ustvarila splošen občutek o oblikovanju čipa.

Za skok na čipu ravni (tako za digitalni
in analogni VLSI) morate razumeti malih signal analizo, analizo frekvenčnega odziva, trenutni vir, diferenčni ojačevalnik, tekoče ogledala ....z dne MOSFETs

Najboljše knjige v zvezi s tem vam na ravni elektronskih vezij (5e), ki ga Sedra SMITH.

Prav tako si je treba dobro Verziran v Verilog ali VHDL (ali oboje) in Logičko oblikovanje in stikalni theory.V bistvu ....Jaz bi vam predlagamo, da se osredotoči na svoje teme v mikroelektronike in Circuit Theory ..... in začeti početje Verilog čim prej dokončati vaše Logic Design Seveda.

Hej kolega pravkar začeli wid verilog HDL kakor je precej podobna c .........
vseh zank r enak ..... ni dat težko razumeti ........ nato poskusite d izvajanja del na cplds in fpgas ..........

živjo
po mojem mnenju si shold začetkom od učenja VHDL ali verilog ......
po pridobitvi nekaterih confidance v da lahko začnete svoje delo .............
počitek stvari lahko izveste pri projektu ..

Živjo,
Lahko prenesete predavanja o VLSI prof januar M rabaey obliki univerzi Berkeley v Kaliforniji.
Tisti, predavanja so zelo dobri.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back