VLSI priložnosti v Hyderabad

T

Tan

Guest
Pozdravljeni prijatelji, sem naredil moj PG Diploma v digitalnem oblikovanju sistema iz Pune University.I so dodali svoj življenjepis v naukri.com in monsterindia ... nisem prejel nobenega odgovora, tako far.Could kdorkoli prosim povej mi, če obstajajo možnosti v Hyderabadu na tem področju? Hvala Tan

obstaja okoli 25 podjetij, ki delujejo VLSI u, lahko obiščete park it osebno vse najboljše

Pozdravljeni Priya, hvala za vašo reply.Can mi dali ime podjetja, ki delajo v Hyderabad, in če je mogoče, si lahko zagotovi sklic. čaka odgovor. hvala še enkrat Tan

Ti Din "dobil službo preko univerzi? Tokrat PU imela dobre umestitve. Kakorkoli že, zdaj je res težko dobiti službo, coz da certificiranje komaj dodaja, da vaše employablity faktorjem. Poskusite nekaj svež odpiranje, sproti preverja freshers delovnih mest za Indijo / hid. Srečno!

Ti Din "dobil službo preko univerzi? Tokrat PU imela dobre umestitve. Kakorkoli že, zdaj je res težko dobiti službo, coz da certificiranje komaj dodaja, da vaše employablity faktorjem. Poskusite nekaj svež odpiranje, sproti preverja freshers delovnih mest za Indijo / hid. Srečno! Pozdravljeni, nisem dobil svojo točko .. Ste lahko bolj jasen prosim ...

je približno 25 podjetij, ki delujejo VLSI u, lahko obiščete park it osebno vse najboljše
hai lahko u pls ttel me hw 2 oglejte naše objave na forumu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back