R
rfndmw
Guest
Preden začnem ... vem da to ni obredu mesto za objavo tega ... ampak, ker je večina izkušenih ppl deinitely iti skozi ta del ... sem objavljate tukaj ... sem že objavil, da obred v vozilu ... naredili moji gospodarji v RF in mikrovalovni Engg.in sem s sedežem v Indiji .. I hve dve ponudbi v roki in je treba izbrati, katera, da se pridruži ... Ena je, da od programske opreme vgrajenih inženir, ki zahtevajo obsežna kodiranja .. ter jaz sovraštvo ideje za pisanje programov ves dan .. thts verjetno, zakaj sem opravljal mojstri v RF.Želela sem priti v RF obred, ampak zdaj se zdi težko priti v RF na delo ... še posebej, kot svež.Tudi število podjetij početje RF design strojne opreme v Indiji ni zelo velika .... druga ponudba je, da v KPO 9Knowledge Process Outsourcing) .. zdaj, jaz didnt imajo veliko zamisli glede tega, kaj delajo, zato sem se preveri neto ... in kolikor sem prebral ... pa je dejal, da je tehnično poglobljena znanja so bila potrebna za delo ... in KPO je naslednja velika stvar v Indiji ... Denar ni odločanje dejavnik, saj je komaj kaj razlike v plačilu paketa sem se ponujajo v obeh ... sem zbegan, o katerih naloga je, da izberejo in ker bi se prehod ne glede na delovno mesto sem se v letu ali dveh ... jaz sem li'l zmedeni o tem, katero sem naj se odločijo za.Also, does any1 ima idejo, kako delajo za 2 leti, v KPO so lahko pomagala?Mislim, da se bo pomagalo, če sem hotel delati nikjer drugje, ampak KPO??Logično je, naj grem za vgrajene delovnih mest, vendar je delo KPO blizu doma .. kot v istem mestu, ..... sem hvaležen za vse druge vpoglede ali svetuje .. thnx