Vljudno Advise poklicnih možnosti za prihodnje

R

rfndmw

Guest
Preden začnem ... vem da to ni obredu mesto za objavo tega ... ampak, ker je večina izkušenih ppl deinitely iti skozi ta del ... sem objavljate tukaj ... sem že objavil, da obred v vozilu ... naredili moji gospodarji v RF in mikrovalovni Engg.in sem s sedežem v Indiji .. I hve dve ponudbi v roki in je treba izbrati, katera, da se pridruži ... Ena je, da od programske opreme vgrajenih inženir, ki zahtevajo obsežna kodiranja .. ter jaz sovraštvo ideje za pisanje programov ves dan .. thts verjetno, zakaj sem opravljal mojstri v RF.Želela sem priti v RF obred, ampak zdaj se zdi težko priti v RF na delo ... še posebej, kot svež.Tudi število podjetij početje RF design strojne opreme v Indiji ni zelo velika .... druga ponudba je, da v KPO 9Knowledge Process Outsourcing) .. zdaj, jaz didnt imajo veliko zamisli glede tega, kaj delajo, zato sem se preveri neto ... in kolikor sem prebral ... pa je dejal, da je tehnično poglobljena znanja so bila potrebna za delo ... in KPO je naslednja velika stvar v Indiji ... Denar ni odločanje dejavnik, saj je komaj kaj razlike v plačilu paketa sem se ponujajo v obeh ... sem zbegan, o katerih naloga je, da izberejo in ker bi se prehod ne glede na delovno mesto sem se v letu ali dveh ... jaz sem li'l zmedeni o tem, katero sem naj se odločijo za.Also, does any1 ima idejo, kako delajo za 2 leti, v KPO so lahko pomagala?Mislim, da se bo pomagalo, če sem hotel delati nikjer drugje, ampak KPO??Logično je, naj grem za vgrajene delovnih mest, vendar je delo KPO blizu doma .. kot v istem mestu, ..... sem hvaležen za vse druge vpoglede ali svetuje .. thnx

Pozdravljeni rfndmw,
Jaz bi priporočal, da vzameš delovno mesto, kjer se boste naučili veliko in se bo stalno delajo pod pritiskom, ker si bolj sveža.

Odločite se za kodiranje vrsto delovnih mest.
Jaz sem tudi RF strojnik in iz Indije.Vem enginner Bolečina RF s katerimi se soočajo v Indiji.
Če imate Boter (vodič) ali u so zelo nadarjeni. Bolan, ne da RF, če nimate možnosti.

Embedded je dobra stvar, brez vgrajenih je nemogoče, da bi celoten sistem.
Torej, prvi poveljnik vlagati in se lahko poučite RF na lastne (postalo armature znanstvenik ali nekaj kaj takega) ulov nekdo iz raziskovalnih inštitutov in univerz, s katerimi si lahko delo opravljati vaše zanimanje,

Hope this helps.

thnx veliko za odgovor ... no, je logično, da bi moral iti za Embedded .. delovnih mest, vendar svoj šele THT I DNT želim preživeti svoje življenje ... programiranja sem želel vedeti, ali je mogoče, da če se premika in wen oppotunity .. prav tako nastane, tudi če imam Godfather (ki sem DNT), problem je industrija RF je zelo omejen v Indiji, kot sem prepričan, u se zavedajo ... in si želijo, da izkušnje, ki u ... DNT dobili, če u wrk na THT področju EVN ... tako da če sem prekla s vlagati kaj lets reči .. 2-3 let kasneje ... Ne vem, če bom naslov .. in nisem prepričan EVN kaj bodo podjetja v Indiji zaposlujejo me obred RF zdaj ... tudi, če lahko dam v humungous prizadevanju, da bi našli nekaj stališča ravni začetka ... thnx ponovno svetuje ... jaz sem ob vgrajeni delovnih mest za sedaj ... vendar pa bi lahko vodilo me, kaj comapnies zaposliti RF in mikrovalovni inženirjev v Indiji??thnx AGN

Žal, se je difficuilt za svež priti v industriji Mikrovalovne v Indiji.
Dont loose upanje in poskusite uporabo.

Programiranje ni slab ok!live to dejstvo.
Tudi če ste našli delo v Indiji za RF, boš težko dobil priložnost za oblikovanje koli tokokrogu!!

Poskusite v tem forumu, veliko ljudi je objavil imena podjetij, ki delajo v RF v Indiji.Dodano po 2 minutah:Eden od mojega profesorja zmeraj mi povej
"Ne svoboden ptic v Hand, če vidite, zelo dobro ptico na drevesu"

Bodi srečen, boš dobil.
Na zdravje

Mislim, da čisto delovno mesto programskega lahko slepo ulico, kot sistem, na projektih tipa čip razvijala.Vendar, programsko delo, ki je bolj usmerjen DSP bi vam omogočajo uporabo mikrovalovnih, analogni in spretnosti programiranja.Z premostitve preko različnih tehničnih področij, vas bo še bolj dragoceni, inženir, in bo vedno ostala v-povpraševanja, saj ne bodo mogli le zagrabiti velik blokov kode iz prejšnjih delovnih mest in ponovno uporabiti ... bo vedno se zvijače / quirks jih je treba rešiti, če izpolnjuje analogni digitalnem svetu.

Torej, če ste obsojeni na tem vgrajenih programov pravice iz šole, morda lahko dobite službo, ki je bolj usmerjen DSP kot le ravne pisanju vrstic kode?Tako, vi ste planiranje za svojo prihodnjo rast in izogibanje zastarelosti.

thnx za odgovor .... svoj svež aprroach .. didnt res pomislim na stvari, na ta način ... ampak v Indiji .. atleast v tem scenariju ... svoj čisto zdržljiv ... ceni hlp nyway .. thnx

Njegova zelo težko v ZDA preveč!Drži se, se to tudi prelaz!

Če sem se začel v moji prevoznik zdaj, bi raje, da se DSP inženir ...

mimo veliko za nasvet ... sem zdaj gledam za prehod v watever u ppl predlagal, če je mogoče.thnx še enkrat ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back