vlažnosti senzor simulacijo v proteus

R

revni

Guest
Zdravo, to je moj prvi napotitvi .. hočem vas, simuliramo vlažnosti senzor v proteus? Mogoče, moj problem je o knjižnici. imaš povezavo, da prenesete knjižnico okoli senzorja vlažnosti (HIH-4000, HMZ-435C, SHT1x, etc)? * Za več informacij, i uporabo Proteus v7.1 SP4. hvala prej. : Smile:

dobrodošli revni! sht serije so podprte v proteus 7,6 + in z lahkoto se simulira. jaz ne vidim nobenih model za druge, ampak u jih lahko smiulate z različnimi pokrovi ali res (pot) [COLOR = "Silver"]

Poskušal sem namestiti proteus 7,6 + pa to ni uspelo. jaz ne vem, kaj je razlog. imaš povezavo za prenos dobrih in združljivi proteus za Windows 7? . Hvala aehsani18 [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1 ]---------- Post doda na 08:56 ---------- Previous post je bil ob 08:36 - --------[/SIZE] [/ i imajo COLOR] nameščen proteus v7.6, ampak jaz ne morem dati komponente za postavitev. lahko kdorkoli pomoč mi?

hej, sem ugotovila, korak za namestitev Proteus 7,6 +. to je link [url = http://embeddy.blogspot.com/2010/05/1-how-to-install-proteus-76-sp4.html] Embeddy: [1] Kako namestiti Proteus 7,6 SP4 [? / url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back