Visoko napetostni diferencialni amp in OMFB

kjer je pristranskost Q5, Q6 in Q7?
če ne, vezje ne bo deloval normalno.

Woops!Oprosti moja napaka - Q7, ki naj bi se diode povezane (tako da sedanji skozi referenčno bo odražal V5 in V6).

Žal mi je, da ...

R

rtarbell

Guest
Attached, imam pic vhodnih faze visoke napetosti popolnoma diferencialni ojačevalnik (tračnice oskrbe z električno energijo, so / - 100V).Obstaja več amp (ena končala VAS stopnji je za vsako stran, proizvodnja razred AB push-pull sedanji odbojnikov), sem šele pokazale input oder za preprostost.Q1 in Q2 so inpur par.

Rad bi ohraniti Q3 v vezje (za rep trenutni vir), in jaz bi želel ohraniti Q5 in Q6 v vezja (aktivni obremenitev za vnos fazi).Vem, da je sedanji ogledala strinjajo drug z drugim (tako Iq5 Iq6 = Iq3).Jaz sem načrtovanja za pristranskost fazi z ~ 5mA repa toka (tako da vsak polovico vnosa fazi postane 2.5mA).

Moje vprašanje je: kje naj se obrnem input CMFB (kot jih sprejmejo R5 in R6, in krepijo obračanjem opamp integrator)?Jaz vekanje 'zdeti se zadobiti pristranskosti točk stabilne, če jaz premestitev Q3 in jo nadomestiti s preprosto upor.Vse predloge glede tega, kaj delam narobe?

Hvala!
-Rick
Oprostite, toda morate prijavo na ogled te priloge

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back