Viri o RFID detektor design

F

Free_Will

Guest
Ali lahko kdorkoli pomoč mi najti vire o RF / detektor design ID?

Lahko uporabite U2270 od * mel ali P4095 iz E * Marin. Včasih sem oba in dela v redu.

Zdravo, imam v uporabi tms3705a iz ti. Tu lahko najdete informacije o tem na h ** p: / / w * w.ti.com / tiris / default.htm. Po mojem mnenju je zelo malo (free) informacij na internetu o tej temi (imate skoraj vedno podpisati NDA, preden so vam podrobnosti - in še takrat so vam le, da so informacije, ki jih boste sprašuje - to je mistično ... ) najboljša zadeva carllucas

[Quote = xirix] lahko uporabite U2270 od * mel ali P4095 iz E * Marin. Včasih sem oba in dela v redu. [/Quote] Hi, jaz zgraditi bralec vezja, v TK5552 AN.However ne morem spoštuje vse signale v pin vhod ali izhod u2270B.I ne najde več informacij o u2270. Ali moram napisati nekaj podatkov, da najprej transponder? lahko narišete me pot za postopke transponder Tk5551/52 in u2270B prosim?

Včasih sem u2270b (Temic) s kartico EMMarin (EM4001 / 2 združljiva - 64 bit, samo za branje) in deluje, nisem sodelovala z branje / pisanje kartic.

Oglejte si tudi spletno stran mikročipa, ki so jih uporabi opombe in načrti za RF / ID izdelki

SONMicro ( http://www.sonmicro.com ) ponujajo na svetu najcenejši 125kHz RFID Reader / Writer design.They dati vse informacije in shema, svobodne in prodajajo le popolnoma prilagodljiv programirane chip PSoC. PSoC (Programmable Syetem na Chip) tehnološka prihaja z Cypress Microsystems ( http://www.cypress.com/psoc ). Ker je malo zunanjih komponent in večina gradnikov so notri čip, je to najbolj stroškovno učinkovito zasnovo za zdaj.

sem imel nekaj izkušenj s temi deli, preverite ponovno aktiven. co. uk [font = Tahoma] [/font]

Ne gre za preprost 8-bitni mikrokrmilnik, je analogna stran zgrajena na čipu.

Hvala za vse koristne info tukaj, sem lahko predstavljajo (verjetno) temeljno vprašanje? Imam vozilo ključ (moja edina preostala ..) in bi želeli prebrati vse info off TK5530 RFID transponder, da bi lahko program še transponder, da rezervni ključ. Vem, da sem lahko samo za eno od proizvajalca, ampak na ta način svojo zdaj preveč zanimivo ... Ne morem zbrati bralec Sonmicro / pisatelj se zdi, da se delaš, da, ker pa ne vem, Bitrate, Coding, dolžina ID-kodo, sig ali glavo info je to sploh mogoče, da bi lahko vse mogoče podvojiti? Hvala vsem vnaprej. JasonBW

Pravijo, da se bo uporaba tehnologije RFID v trgovinah zdaj namesto črtne kode. Nato lahko nekdo potem druge stvari? Z črtne kode stvari ni lahko spreminjati.

Zdravo, Ali imate asm kodo za mikrokrmilniška, da se glasi manchester kodo iz U2270B IC. Ali mi lahko poveste tudi, kje lahko dobim EMMarin transponderja kartico? Mi zdi, da ne morem najti nikjer. Upam, slišati od vas kmalu. Hvala.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back