Vir Partizan z ribiško palico nič intuitivno?

A

analogartist

Guest
Ko poskuša razumeti, kako intuitivno nič pride v krog ...

Za vse ničelne menim, da je za razumevanje končno Vin ==> preusmerilo izhodni tok Vout (Sz) = 0 [Sz čemer freq od nič.]

Zdaj pa, če se obrnem na vhodni signal nato

V skupni vir fazi:
Intuitivno krme naprej pot (skozi CGD) in glavna pot tranzistor hkrati proizvajajo signali, ki so enaki v mag, ampak nasprotno, v fazi in so izničili drug drugega, da nič na preusmerilo izhodni tok.

Ampak kako nič pojavijo v viru Partizan fazi? ..saj input in output (glavni tranzistor pot) so v isti fazi, kot tudi signal prek krme pot naprej (prek CGS), se bo v isti fazi kot vhodni signal.Kako gre izhod na 0 za nič (@ Sz), da obstaja?

Poskušal sem moj najboljši pojasniti brez pomoči papirja in pero ... pls delati pustiti mi znanje če moram biti bolj jasen ..
hence the post!!!

Pisati znam enačbe in dobil funkcijo prenosa in dokazati njihovo pravico, vendar se zdi, da ne moremo razumeti intuitivno ....
zato post!

thx

Prav tako želijo vedeti intuitve način, da pojasni to.

V knjigi Razavi je, da pravi: "To je zato, ker signal, ki jih izvaja CGS pri visokih freq dodaja z istim polarnosti na signal."na strani 178.Ampak jaz še vedno nimam pojma, kaj je to pomeni.

Po mojem mnenju, možen način rešiti to uporablja kot virtualna proizvodnja vozlišče ac tleh, in vsoto dve poti sedanje proizvodnje na vozlišču, kot nič, da bi našli nič frekvenco.

exp: vir Partizan
Vin / Z_Cgs Vin * gm = 0
S =- gm / CGS -> LHP nič

Jaz vam lahko pomaga razložiti temeljne teme, povezane z vezjem teorijo:
Kot lahko vidite v naslednjih pic.prenosna funkcija ima LPH nič, kot tudi obema skrajnostma, to res nič na -1/R1C1 je negativen, saj nimamo vseh odvisnih virov (ali aktivnih elementov) v vezje (ta pojav je veljaven za drogovi lokacije) .
ampak kot ste videli v skupnem viru-zaupnik.izhod na vozlišču vsoto virov toka od feedthrough vozovnico in potapljanje gm.Vin enako nič na gm / CGD.Tudi v tem scenariju pride izhodna vozlišča vira Partizan config.:
(Vin-Vout) Cgs.S gm (Vin-Vout) = 0, kjer je Vout = 0 -> LPH nič = -gm/Cgs
v drugi izraziti z besedami, tu na negativni frekvencah cap.bi bila negativna, potem cancelation pride!
Če vam je pomagal, potem če želite, pritisnite gumb mi je pomagal, ampak ne strošek vi vsemi točkami!
Srečno

S spoštovanjem,
SAZ

Zabihian,

Hvala za vaš odgovor u ..
...

Jaz sem malo zmeden, na kaj pomeni negativno frekvenco
...Sem dobil isto enačbo, kot si storil, ko sem pisal -gm/cgs trasfer funkcijo.in ker je bila negativna (-ve) znak, sem razumel, da je to LHS nič ..

vendar nisem prepričan o tem, kako bo ravnala v nič LHS prehodno stanje

pravijo sinusni val na vhodnih vratih ..

Kako tokovi iz obeh poti preklicati drug drugega ...?

"Intuitivno, krme naprej pot (skozi CGD) in glavna pot tranzistor hkrati proizvajajo signali, ki so enaki v mag, ampak nasprotno, v fazi in so izničili drug drugega, da nič na preusmerilo izhodni tok.""

to je enostavno razumeti, nič, če ste donot uporabo "preklicati" za nič generacije.nič ne nastane z (1) - ( 1) = 0, kot v matematiki

predstavljamo v frekvenčnem območju, TRAN deluje le z eno ribiško palico bo padel iz stabilnih SLOPE1.

Intuitivno, če se kombinirajo dve poti, ki vključuje dve RAZLIČNA pola, manj pogosto območje, je povzročilo delovanje tran je naklon = SLOPE1, toda vedno obstajajo frequecy pas, kjer je naklon manjši od SLOPE1 kar pomeni, da se zgodi nič, in na koncu strmine dosežejo 2 * SLOPE1.

tako da hočem reči, da ni nič ustvari, ko se uvrščajo hitrost tran funkcijo odstopati od ali manj kot SLOPE1.nič upočasni zmanjšanje dobička

vir Partizan v primeru, si lahko predstavljate CGS in gm ustvarjajo dve poti z različnimi pole, ko majhen signal od 2 poti združujejo, nič se pojavijo, ko izhod = 0 in toka od gm = toka od CGS.ker trenutno je obratna smer, tako da nič ni negativno.

analogartist wrote:Za vse ničelne menim, da je za razumevanje končno Vin ==> preusmerilo izhodni tok Vout (Sz) = 0 [Sz čemer freq od nič.]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back