VHDL Verilog TO

M

mithri

Guest
halo vsi, sem napisal moj kodiranje v VHDL uporabo Quartus-II SOFTWARE.for določeno aplikacijo rabim to v Verilog code.can i neposredno spremenim svoje VHDL za Verilog r delati u potreba pisati v Verilog znova. i bo hvaležen, če lahko u odgovori mi čim prej

hvala za vašo pomoč! vendar bi radi, dajte mi nekaj svetuje o uporabi programa! na primer, kaj lahko uporabite, da odprete program, še enkrat hvala!

Hi vfdff, File vhd2vl2.tgz je arhivskega vira. Morate jo razpakirajte s programom tar in gzip (WinZip ali WinRAR lahko stori), nato pa jo pripravijo z flex, bison, in gcc. I zgradili Windows izvršljiv z MinGW (priložen spodaj). Večina primer preusmeritev dela globe, eden od njih pa tresk in drugo daje različne Verilog izhod. Stekel sem v nekaj snags med gradnjo, morda to, zakaj. Ali pa program preprosto je bugs. Prav tako sem se potrudil, da stavba pod Cygwin, in dobil nekoliko drugačen nepopolne rezultate.

Hej vse ....... X-Tek dohodkov pravnih oseb, X-HDL je bi-pretvornik .... Verilog VHDL ....

Halo Guru, ki jih lahko zagotovijo, kjer lahko dobim tega pretvornika

[Quote = Guru59] Hey vse ....... X-Tek dohodkov pravnih oseb, X-HDL je bi-pretvornik .... VHDL Verilog ....[/quote] Ja, X-hdl je dobro orodje za prevajanje med VHDL in Verilog. Imam ga uporabi za prevajanje številne šifre in da dobro deluje.

lahko uporabite vrha orodja (zdaj mentor grafike) za pretvarjanje VHDL za Verilog ...

jaz sem downloading x tex že, vendar pravijo, da je datoteka prevelika za prenos, v čem je problem?

jaz sem downloading x tex že, vendar pravijo, da je datoteka prevelika za prenos, v čem je problem
ja I'v isti prblms, i CNT ga prevedejo za veliko programov, kaj sem? bi morali storiti?

Če je brezplačno različico tega orodja, potem ima pa tudi omejene možnosti (velikih datotek ni mogoče obravnavati v brezplačni različici). To je drag za nakup, vendar deluje precej dobro. BTW lahko večino FPGA današnjih orodij ročaj mešani signal (z ovojem) izvorne kode. S spoštovanjem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back