vgrajeni sistem c jezik

R

RISCIT

Guest
Hej, fantje, Im francoski je žal za moje angleščini. Jaz sem dejansko delajo na vgrajenega sistema, ki je z eno MIPS. Namen je embedd program C na napravi (MIPS v mojem primeru). Prevajanje, ki sem uporabljam Cygwin in librairies niso enaki, da imam, ko sem teči moj c program na Windows. Torej se ne bo prevajalnik razumeti, ko na primer hočem dati nekaj besedila na LCD zaslonu s klasično funtion kot so printf (). imamo zato, da napišete kodo Sebe, da bi razumeli na MIPS, kaj želimo narediti, nekdo ima idejo, kako lahko to storimo. Hvala

na splošno z vgrajenimi sistemi 1 kaže, da je omejena na funkcije, ki piše niz C (char [] array) na LCD zaslonu za pisanje formatiranih podatkov, ki jih lahko uporabite sprintf za pretvorbo podatkov v niz C [url = www.cplusplus.com/reference/clibrary/cstdio/sprintf/] sprintf - C + + Reference [/url] napišite niz C na LCD

na splošno z vgrajenimi sistemi 1 kaže, da je omejena na funkcije, ki piše niz C (char [] array) na LCD zaslonu za pisanje formatiranih podatkov, ki jih lahko uporabite sprintf za pretvorbo podatkov v nizu C [url = http://www.cplusplus.com/reference/clibrary/cstdio/sprintf/] sprintf - C + + Reference [/url] napišite niz C na LCD
hvala za link, im tekoč , da ga preberete!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back