Vezje za nadzor DC motor hitrost

M

mpe_10

Guest
Hi .... Sem nova na področju elektronike, želim nadzor hitrosti DC motorja .. moje vezje je prikazano spodaj
52594_motor_speed_122_4lo.JPG
problem v tem, da je vezje za majhne vhodna napetost (0-3) proizvodnja enakega točno duoble vnosa, temveč za visoko napetostjo bo proizvodnja odstopajo .. Zakaj? Prav tako sem poskušal vzeti povratne informacije, ko z močjo ojačevalnika namesto da bi ga pri tem po transistror, ampak rezultat je isti .... NO LINEAR REZULTAT! Ali imate rešitev za moj problem naše imaš drugo vezje za nadzor 6A motor DC

[Size = 6] [/size] Poskusil sem dvakrat videti ur vezja, vendar to didnt zdi, da je problem v sliko, vendar ur problem mislim, da ojačevalnik u uporabljate moremo nositi visoke sedanje in volt skupaj, tako kaže, ne lineraity (ne pozabite, da ni idealno!) poskusite še eno ali poskusite objavljate krog spet srečno

Pozdravljeni, lahko izmeri napetost na + vhod in izhod lm358 in E Darlington, Darlington tranzistor kaj uporabljate? Mogoče tranzistor pada nasičenja napetost na 6A. zadeva.

HI, jaz ne uporabljam en tranzistor paket Darlington, sem Darlington par z BFY51 tranzistor sledi transistor TIP31C ... o merjenje, napetost v onesnaževalec je dvakrat v napetosti na + vhod to je samo za nizke napetosti
morda tranzistor pada nasičenja napetost na 6A.
nisem undertand to bi lahko u razložiti več

Kot lahko vidite v tip31c listu je nasičenost kolektorja-oddajnik napetost 1,2 V za 3A toka, če pa boste poskušali krmo 6A nasičenja napetost se bo povečala ali celo uniči napravo. Moral bi sustitute tip31C s tip41c ta podpira do 6A. Če ukrep onesnaževalec napetost in opamp izhod za 5V v vhodni morate imeti 10V cca. v proizvodnjo. PS morate izmeriti vrednosti, če želite izvedeti, kaj je zgodilo pri
40_1169950338.GIF
[size = 2] [color = # 999999] Added po 1 minute: [/color] [/size] Mislim dogaja, žal! [Size = 2] [color = # 999999] Added po 1 minuti: [/color] [/size] ukrep sedanje kadar odziv začeli, da postanejo nelinearne. Mislim, da bo blizu 3A.

Pozdravljeni Mislim, da je najbolje, da nadzor dc motornih vrtljajev uporablja helikopter, ki se abble za nadzor motorja pri nizki hitrosti. V tem shematsko, če poskusite zagnati motor v nizkonapetostnih motornih dont teči, dokler ne boste cca noiminal napetosti za motor. S spoštovanjem

Ave_Rapina, kaj u mislih, chopper, delati u pomeni kondenzator? bi lahko post vezje za to

Oglejte si knjigo močnostne elektronike. Morda obstaja nekaj koristnih informattion tam za vas.

Hello Nekaj takega [URL = http://img148.imagevenue.com/img.php?loc=loc378&image=95538_Shot_0997_123_378lo.jpg]
URL] lahko uporabijo druge konfiguracije Regards

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back