Vezje za kavo Atta

M

monty86

Guest
Hi all, Jaz sem nov v elektroniki. V okviru nekaterih projektov načrtujemo, da bi eno vezje za kavo Atta. Toda pri iskanju nismo dobili nobenega diagram tutorial referenčni jo v zvezi. Torej, če se je kdo potrudil, da bi bilo ali pa ima kakšno idejo v zvezi s to prosim povej mi. To bo v veliko pomoč nam. Hvala Monty

Dragi Monty Pozdravljeni Ali mi lahko poveste kaj se da Atta kavo, prosim? Glede Goldsmithom

Dragi Smith, hvala za vaš čas. Atta kavo je znano, da mlin machinary se uporablja kot izdelek domače. pls pojdite na spodnjo povezavo za več podrobnosti o njem. [Url = http://www.flourmillindia.com/fully_aatamaker1.html] popolnoma avtomatsko Atta kavo, mlin, mlin elektromotor, domače moke mlin, industrijskih mlin, vodna črpalka, sladkor lahko crusher, mirchi kandap stroj in sevai stroj, odprtega tipa Pully PATTA moke mlini, mirch masala mlin, nerjaveče [/url] smo želeli, da bi svoj delovni krog. povej mi, če boste našli vse več podrobnosti v zvezi s tem. Hvala Monty

Dragi Monty Hi bodo Kaj narediti kavo Atta? Najlepše želje zlatarski

Stran od mehanskega dela stroja potrebuje le BELT pogon mehanizem in motor se bo glede na vaše obremenitve.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back