verilog preskusni napravi

B

bcdeepak

Guest
živjo

jaz sem novi v verilog, jaz sem šel skozi nekaj knjig
i know VHDL

sem videl preskusni napravi verilog pisanje v knjigah

Zakaj napisati kodo preskusni napravi, v nekaterih Eventhough softwares (i am uporabo Xilinx), smo lahko neposredno dajejo valovne oblike (grafični vmesnik), brez pisanja testnem kodo??

Rodzina kart graficznych Nvidia GeForce 500 wkrotce (najprawdopodobniej 15 marca) powita nowego czlonka – GeForce GTX 550 Ti, model sredniej klasy bazujacy na ukladzie GF116 w technologii 40 nm.
GeForce GTX 550 Ti bedzie posiadal 128 bitowy interfejs pamieci, 1 GB pamieci RAM...

Read more...

Prav do kompleksnosti.OK, lahko "sestavi" preskusni napravi v Xilinx orodja, dokler ste preverjanje seštevalnik, alu ali števec.ampak mislim o preverjanju reči za sprejemnike, na primer H264.boste imeli 100s od signala za vožnjo, boste potrebovali nekaj naključne vrednosti, ki jih je treba dati, boste morali poslati podatke za mili-sekunde, ki jih nekatere signal spreminja taktu, ki ga je mogoče reči 100MHz, 10ns.Ali lahko "sestavi" teh signalov s guis?mislim ...
Kr,
Avi
http://www.vlsiip.com

za oblikovanje sistema, njegovo zelo težko preskus samo z valovno obliko datoteke,
če nas v testbench si lahko ogledate za oznako pokritost, podružnice, izjave itd .. in preveč časa analize.Abt vaš design

dejansko pisanje preskusni napravi je preverjanje proizvodnje starosti ste dobili od kode, ki je napisana z u.
actally če u napisati modul kot "doda" in če u simulacijo kodo nato u dati vrednot, medtem ko testiranja
in lahko v primeru u preskusni napravi veljajo vrednote in preverite out put
u všeč, če so testi za dodamo 1 in 2, potem pa u more prisiliti vrednosti modula "doda", ki so napisana u in se neposredno u lahko preverite outpput

Glavna prednost pisanja preskusni napravi je koda ponovno uporabnost.morate samo urediti kodo, če ugotovite, da ste glede na to wrong.giving signal, da ogromne Št linij je mogoče enostavno narediti tukaj ...

za zapleten projekt, testbench opravljajo bolj zajetje in prilagodljiv!

živjo,
načrtovanje zapleteno vezje morate napisati preskušanje.

mimo ......

živjo
moramo testbench za preverjanje preusmerilo izhodni tok z vsemi možnimi surovine, vendar je canot mogoče v Xilinx ob istem času.

za zelo velike kompleksnosti vrsta vezja, morajo biti potrebni preskusni napravi.
tako, da
za zapleten projekt, testbench opravljajo bolj pokritost in prilagodljivo.

za verilog preskusni napravi sem odkril knjigo dobro
Kluwer Verilog Igrati - Practical Guide to Simulacije Sinteza v Verilog.vsaka oseba, ki je novega v verilog lahko uporabite za to knjigo kot Igrati.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back