Ventilatorja pinout

R

Rooftop

Guest
Hi all, i želite uporabiti procesor ventilator za hlajenje v mojem projektu in sem našel smisel pin. Ali kdo ve, kaj je to za pin in kako deluje? Hvala za vašo pomoč S spoštovanjem

Gre za merjenje RPM ventilator! Dobiš dva impulzov na vrtljaj kot izhod .... Upanje to pomoč

hvala, vendar je proizvodnja še vedno TTL ravni ali drugi ravni? hvala za vašo pozornost Lep pozdrav

Žal .... nimam veliko inforamtion, sem rekel, kaj vse sem prebral v podatkovnem listu o P4. Poskusite jo merjenje in se spomnite svojih odpreti izhodne zbiralec, tako da boste potrebovali dvig telesa upor!
Hlajenje Fan Power Supply boxed predelovalca fan heatsink zahteva +12 V napajanje. Fan napajalni kabel ki bodo dobavljeni z boxed procesor napajanja iz moči glave na matični plošči. Napajalni kabel konektor in pinout so prikazani na sliki 35. Matične plošče mora zagotoviti ujema glavo moči za podporo boxed procesor. Tabela 37 vsebuje zahteve za signale vhod in izhod na priključek ventilatorja heatsink. Fan heatsink izhodi SENSE signal, ki je z močjo odprtega kolektorja, ki impulzov v višini dveh impulzov na vrtljaj ventilatorja. Motherboard pull-up upor omogoča Voh, da se ujemajo sistemsko ploščo vgrajena ventilatorja zahteve spremlja hitrost, če je primerno. Uporaba SENSE signal ni obvezna. Če je SENSE signal ne uporabljajo, pin 3 od priključka mora biti vezan na GND.
Good luck

Hvala za repply. Zdaj bom lahko povežete občutek pin za prekinitev pin AT89S52? Je 11,0592 MHz dovolj hitro, da bi odkrili prekinitev? Vem, da moram deliti Ura za 12, ampak hočem vedeti, od nekoga, ki je kdajkoli test realibility prekinitvene pin. Hvala za vse, ki mi je pomagal Lep pozdrav

Živjo, Da, to je dovolj, frekvenco za ta proizvodnja ni zelo visoka. Toda, če želite meriti hitrost ventilatorja, boljša izbira uporablja notranji timer kot števec, in štetje ta impulz za določen čas. V tem primeru vam ni treba dating vsak impulz.

Jaz sem načrtovanja za uporabo prekinitev timer 0 in jo nastavite na 1 sek. ko bo timer count i vključite zunanji prekine, tako da bo to število, če obstaja nekaj impulz po i timer overflow bo ustavila zunanje prekine in pošlje rezultat na LCD. To je tisto, kar sem načrtoval. Vsakdo ima drugo idejo? Najlepša hvala za vašo pomoč in pozornost .... Lep pozdrav

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back