velikost patchantenna in največjo prednost vprašanje

N

navzkri

Guest
Ali kdo sedaj, kaj je največji dobiček, ki se lahko doseže s patch anteno modela z najmanjšo možno dimenzije?
Videl sem obliž antene, ki imajo dobiček v višini 19 dBi (ali celo 23dBi) na dimenzije 0.37X0.37m (19dBi).Ste videli, ali veš, če bomo lahko dosegli z anteno design veliko bolj mase (> 30dBi) in še mnogo manjših dimenzij?

Kind Regards
Cross

Ti delujejo v nekaterih temeljnih in nekatere praktične omejitve.

Dobiček vrsto radiatorjev je produkt posameznih dobička radiator in array dejavnik.To je absolutno najvišji dobiček.Array dejavnik, ki ga določi število in razmik med posameznimi radiatorjev.Višji dobiček od posameznika radiator, večje razmik potreben.Eden od načinov za vizualizacijo je to prejema način in zajemanje območja.Če zajemanje področja prekrivajo, ne boste dobili polne učinke števila receptorjev.

Praktičnih omejitev je kumulativne izgube in faze napak drevesa splitter uporabljajo za krmo radiatorji.

Moram zavedati ravninski antene delovni 6-12 GHz v linearni ali dvojni polarizacija ..Crosspolarization približno -15 dB ...Mislim, da je skupina je prevelika za planara integrirano anteno ..Ali mi lahko poveste nekaj podpore prosim?

Vesel božič
Lupin

Lupin wrote:

Moram zavedati ravninski antene delovni 6-12 GHz v linearni ali dvojni polarizacija ..
Crosspolarization približno -15 dB ...
Mislim, da je skupina je prevelika za planara integrirano anteno ..
Ali mi lahko poveste nekaj podpore prosim?Vesel božič

Lupin

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back