velikost inverterji

G

gafsos

Guest
Zakaj postopoma povečati obseg pretvornike v varovalnih design?Zakaj ne bi proizvodnja stik z eno veliko inverter?

TNX

Acer poinformował, że premiera jego tabletu - Iconia A100 - zostanie przesunięta o kwartał. Powodem są problemy z kompatybilnością Androida 3.0 z tym 7-calowym urządzeniem.

Read more...

Ker je to vezje mora voziti, da ogromne inverter.
Lahko zagotovo izboljšali hitrost z polaganje verige inverterji za vožnjo tovora, nato pa se lahko obdrži optimalno število inverterji v smislu doseči hitrosti.

Živjo

Lahko bi se izognili nakladanje učinek pufra, da bo glavno vezje.Obstaja več kot tipično poveča velikost koeficient: e približno enaka 3

Preverite, oddelek 5.4 iz "Digital Integrated Circuits, Desing perspektive" iz RABAEY.Prav tako sem imel isti dvom, in jaz mu ga odobrila obravnavo rabaey.

Si lahko prenesete tukaj ...

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=156766&highlight=rabaey

diemilio

število inverter odvisna od proizvodnje capcitance.če je izhodna kapacitivnost je zelo velika (nad 100pF), kot so POWER MOSFET, razmerje coefficiency o inverter verige bodo uporabljali 4 ali večjega števila 3, ne zaradi velikosti upoštevanju inverter verige.

hiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Preverite, oddelek 5.4 iz "Digital Integrated Circuits, Desing perspektive" iz RABAEY.Prav tako sem imel isti dvom, in jaz mu ga odobrila obravnavo rabaey.

Si lahko prenesete tukaj ...

h ** p: / / www.edaboard.com/viewtopic.php?t=156766&highlight=rabaey

rakesh1234 wrote:

hiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Preverite, oddelek 5.4 iz "Digital Integrated Circuits, Desing perspektive" iz RABAEY.
Prav tako sem imel isti dvom, in jaz mu ga odobrila obravnavo rabaey.Si lahko prenesete tukaj ...h ** p: / / www.edaboard.com/viewtopic.php?t=156766&highlight=rabaey

Če uporabljate samo velike inverter za voznika proizvodnje, morate veliko gonilnik za inverter.Zato je najbolje, da boste povečali inverter velikost postopoma

Če nimate nikakršne zunanje kapacitivnosti obremenitev na vaši inverter, dejansko totol kapacitivnosti proizvodnja zaradi tranzistorji parazitskih kape.je sorazmerna s širino kanal tranzistorji (in legth).zato, ker razširitvijo svoje inreter tranzistor velikosti Časovni zamik je konstantna.Samo vaš inverter statične in dinamične (zaradi uhajanja) izgube moči se poveča brez improvment na inverter učinkovitost (hitrost).če pa imate zunanji pokrovček.boste lahko našli optimalno cap.dosegli najboljše porabe energije in hitrost (v trgovini-off).
Prosim vas torej, če je vaš pic pic?

S spoštovanjem,
SAZ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back