velike nize v mikrokrmilniška PIC montaže - cblock

V

vwinstead

Guest
Torej - jaz sem z uporabo PIC 18F4510, ki je 32k od vesoljskega programa.Sem bil pod vtis, da sem dal toliko v cblock kot sem želel.Ali ni to pravi?Poskušal sem dal 2500 bytes v cblock, ampak le za 1200 je bila dostopna.Potem sem spoznala, da sem poskušal postaviti cblock v vesolje PODATKOV.Takrat sem bral in ugotovil, da bi lahko razglasi cblock v programu tudi spomin.Ampak jaz sem samo možnost dostopa do nekoliko več, kot sem bil prej.Ali obstaja nekaj max število bajtov, ki lahko cblock ročaj?Ali moram začeti cblock na določenem mestu?Na koncu moram niz približno 5000 bytes.Če kdo drug pozna boljšega načina, da bi šel o tem sem vesel, da ga preizkusite.

Morate urediti Povezivač datoteko rezervirati blok pomnilnika.In potem pokažite to všeč.Lahko najdete več informacij v giude uporabnika povezovalnik.Ive priloženo datoteko Povezivač vzorec.

# define MAX_HEAP_SIZE 0x7ff
# define MAX_HEAP MAX_HEAP_SIZE - 1

# pragma udata localHeap

uint8_t _uDynamicHeap [MAX_HEAP];
Oprostite, toda morate prijavo na ogled te priloge

Pravzaprav, sem to pisanje pri montaži.Ali je ta ideja še vedno deluje?[quote = "btbass"] moraš urediti Povezivač datoteko rezervirati blok pomnilnika.In potem pokažite to všeč.Lahko najdete več informacij v giude uporabnika povezovalnik.Ive priloženo datoteko Povezivač vzorec.

Moral bi mislim da, še vedno uporabite Povezivač datoteko in ki opredeljuje spomin postavitve.

Hi vwinstead,
Bodite previdni pri zgornji nasvet!Vi samo urediti Povezivač datoteko, če uporabljate Prenosni kodo.Vi uporabite le cblock z absolutno kodo, jo uporabite udata in res z Prenosni kodo.
Vprašanje tečeš gor proti je stran meje.
Za dober Tutorial o uporabi Prenosni kodo, glejte:
http://www.amqrp.org/elmer160/lessons/index.html

Poglej lekcija 16, še posebej.Prav tako pa je podrobnejšimi informacijami o urejanju scenarij povezovalnik.

Upam, da to vam daje dirrection.
S spoštovanjem,
Robert

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back