Več design avdio ojačevalec za začetnike

K

kristanto

Guest
Želim izvedeti, kako oblikovati avdio ojačevalec od nič.Sem iskal veliko knjig, in sem našel "elektronskih naprav in Circuit Theory" by Robert Boylestad.Je to dobro?Če te knjige je dovolj dobro, prosim povejte mi, kaj je treba knjigo sem prebral, ko sem bral to knjigo?Žal, moja angleščina je bilo grozno.Hvala.

Živjo,

Ko obvlada Boylestad znanja, poskusite knjiga Sonthheimer, projektiranje Audio vezij.To je zelo dobra razlaga oblikovanja avdio ampps in podobno.vendar pa ni na voljo tukaj

Predlagam, da to odlično stran:

http://sound.westhost.com/index.html

In teh temeljnih knjige:

High Power Audio ojačevalnik Construction Manual - G. Randy Slone

High Efficiency Audio Power Amplifiers - Ronam Van der Zee

Audio Power Amplifier Design Handbook - Douglas Self

Oh ja, se strinjam s rkodaira, spletni Rod Eliot je še cel kup vaše zanimanje.

rkodira, soory ...Želim vprašati o temeljnih knjigah, ki jih priporočamo.Imate e-knjige za to knjige?Jaz relly potreba to knjigo, vendar nisem dovolj denarja za nakup knjig, ki (sem videl na amazone).Prosim ....

Zdravo

Si lahko ogledate tukaj

H ** ps: / / instruments.no-ip.org

Na ebooks mapo, imate veliko priročnikov

S spoštovanjem

Hi, lahko poiščete google ali wikipedia za povezave v zvezi z dobrim ali avdio amp design.
Ogledate si lahko tudi v zvočne knjige oziroma knjige kot Malvino za osnovno avdio ojačevalnik vezja.
To bi bilo začeti iz nič.

Na srečo lahko najdete dve knjigi (Self in Zee in en extra: Duncan), da sem priporočil, v e-knjige download / upload oddelku Edaboard (začeti brez povezave ogledalo, če nimate dovolj točk).Put "amplifier" v iskalno polje.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back