VCO hrup in delilnikom

R

RFCMOS

Guest
Predpostavimo, imate VCO @ 10GHz z določeno količino fazni šum @ kHz X.potem si razdeliti signal, ki prihaja iz VCO z 2 z Bešuman delilnika.
Ali je hrup @ kHz X vašega razdeljen signal (@ 5GHz) zniža zaradi delitve?

Intel wprowadza dziś do sprzedaż kilka nowych procesorów. Trzy z nich korzystają z architektury Core 2 i dedykowane są podstawce Socket LGA 775. Są to modele Ce...

Read more...

Da.Različni deli in pogostost tudi lestvice raven hrupa, ki ga isti znesek.

lahko referenčno teorijo o PLL in napišite tran.funkcije, boste dobili anwser

Lahko si ogledate tako, kot to.Jitter je preostala isto.Ker ni hrupa doda in časovnega obdobja se podvoji.Torej faza hrupa je pol.V istem obdobju večji za trzljaje bo prinesla manjši hrup

Divider bo izboljšala signal fazi hrupa, pomnožite bo to razgradi.

Sem se kdaj spraševali tudi to vprašanje.

Ključno je, da je prenos funkcija delilnika je
1 / N

Hi all,

Ali je pravilno reči, da jih razdelijo frekvenco VCO z delilnikom N, se bo hrup faza VCO frekvenco nadomestilo N * f od prevoznika postala faze hrupa signal po delitvi na frekvenco nadomestilo f * (N f / N ) od prevoznika?
Hvala za pojasnila.

hi all,

Od deansbook o PLL sem prebral, da N-protivrednost je parameter, ki ima največji vpliv na fazi hrup PLL.Manjši je ta vrednost boljša je faza hrupa se, kot vrednosti N pomnoži hrupa.

Zdaj rabim N = 40 ..Mi lahko pls povej mi, kako velika je moja N vrednost.V kolikšni meri je ta vrednost vpliva na moje fazni šum?

Pls odgovor

Thanks & Regards
SavithRu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back