uvoznih strukturo za IE3D v obliki besedila

C

cappuccino80

Guest
pa kdo so ročni ali uporabniški priročnik za pomoč pri uvozu 2/3D strutures v besedilni obliki kot IE3D simluation uporabo programske opreme?hvala veliko

zakaj ne vidite primer na IE3D priročniku, je zelo koristno.Uporabite lahko tudi matlab za pridobivanje teh 3D besedilne datoteke.

sem dobil kopijo priročnika, vendar smernice za generacijo besedilne datoteke, je zelo omejen, pa nekdo nekaj podroben opis o uporabi malab za proizvodnjo besedilne datoteke v IE3D, hvala soso veliko.

Hi, cappuccino80:

Pleae uporabite urejevalnik besedila, da odprete datoteke: c: \ program files \ Zelandija \ ie3d \ vzorcev \ wires.3dt.To je samoumeven ASCII datoteke in dokumente, ki jih vsak posamezen ukaz za to.To je zelo enostavno razumeti.S spoštovanjem.

Citat:

Hi, cappuccino80:pleae uporabite urejevalnik besedila, da odprete datoteke: c: \ program files \ Zelandija \ ie3d \ vzorcev \ wires.3dt.
To je samoumeven ASCII datoteke in dokumente, ki jih vsak posamezen ukaz za to.
To je zelo enostavno razumeti.
S spoštovanjemPrebral sem primer.
ono je pošteno uslužen, ampak mislim da je tako enostavno, če hočem, da se opredeli strukturo z dielektrično odštevanje, kako lahko jaz naredim?
hvala

Hi, cappuccino80:

Da.To je preprosta.Bilo je izvajal skoraj 10 leti.Mi ni izvajala substrate.Mogoče bi morali končati, da dela, saj je preprost način za ustvarjanje IE3D geometrije.S spoštovanjem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back