Uvažanje strukture v AWR Mikrovalovne urad od IE3D

F

fractalguy

Guest
Hej fantje!

Kako se izvozne strukture obliki IE3D in ga uporabljajo v notranjosti AWR MWO? Slišal sem, da obstaja neposredna pot uvaža 3d strukturo itself.I imajo koaksialni sonda napaja patch antena simulirano v ie3d Hočem, da uvede te geometrije znotraj Mikrovalovne urad.
Tj. za koaksialni kabel too.Could nekdo pomaga mi na to? Mogoče nekaj Tutorial video povezavami na to do_Or, če bi lahko napisali postopek tukaj super!

thnx
Last edited by fractalguy na
07. april 2009 12:43; edited 1 v času celotnega

zdravo!fantje bi lahko nekdo prosim pomagajte mi na to?

Pozdravljeni fractalguy,

AWR Mikrovalovne Office (MWO) vmesnikov Zelandija IE3D neposredno prek EMSocket ...
Samo vi morate izbrati EM simulator od izbire možnosti v MWO ...

Imam priloži dokument Tutorial kaže korak po korak postopka za povezovanje MWO z IE3D ...

Tudi druge metode, se izvozno postavitev iz IE3D kot DXF ali GDSII
in nato uvozite v MWO & setup pristanišča, substrati podrobnosti
in nato simulira v MWO ...

manju --- ---
Oprosti, ampak, kar potrebujete za prijavo v to prilogo, da si ogledate

hi manjunath!
thnx a lot za odgovor.

Sem bil prav tako zanima, vedo, kako uvoznih 3d strukture v MWO všeč koaksialni sonde alonthe antene

Will MWO daje točnejše rezultate za koaksialne sonda napaja patch anteno? Lahko dobim primerjavo grafa rezultatov simulacije z ptach anteno z ie3d vs MWO?

Regards in najlepša hvala!Manjunath

Pozdravljeni fractalguy,

AWR MMWO-EMSight je 3D planarnih Mama EM orodje
in ne podpira uvoz
polno 3D modeli ... Lahko uvoza ali izvoza večplastne DXF, GDSII & Gerber načrte le ...

Glede Koaksialni sonde zastopanje lahko to storijo na dva načina v enem MWO uporabe Via približati Nagovoriti dimenzije
in lokacijo z Via pristanišče ...
ali
Uporaba robu pristanišča
in nato s koaksialnimi vezja model za tune na resonančno frekvenco ...

V Zelandija IE3D & MWO-EMSight čeprav uporablja isto MOM tmethod vendar pa je oblikovanje različnih IE3d temelji na odprti Mama Razrješivač & kjer so MWO_EMSight je zaščitena Razrješivač mama ...
Zato bodo njihove spremembe v rezultatih, posebej za antene, IE3D je dobro ob dejal, da lahko dobite tesno rezultati s EMSight tudi z malo setup ...
Agaian EMSight je dobro za Pasivna struktur, kot so MMIC, RFIC implimentations ...

I Ataše dober članek, ki je na voljo na spletni strani ... ampak nisem mogel najti točno povezavo ...

manju --- ---
Oprosti, ampak, kar potrebujete za prijavo v to prilogo, da si ogledate

Manjunath!Cenim vašo pomoč.
Strjena lava vi spodbuda mi a coaxial sonda napaja patch antena modela v MWO?
Tako da bi lahko vedel, kako je naredil? Priložena AWR datoteke bi bilo super!

Pozdravljeni fractalguy,

Tukaj je primer, ki so na voljo v AWR MWO namestitveno mapo, ki je zelo podoben, kaj ištete tj
Microstrip_Patch_Antenna.emp

Prođite Design Notes
L-BAND pravokotne Mikrotrakasta obliž ANTENA

Ta projekt dokazuje simulacija a Mikrotrakasta patch anteno na L-band.A navpično zložene načrtovanja se izvaja v prizadevanju za povečanje pasovne širine za anteno.Antena je sonda-krmijo z uporabo preko pristanišča.Lokacija krme točka rezultatov v levem circularly Pojavov sevane področju.Ta primer je vzet iz člena iz januarja 1998 vprašanje Mikrovalovne listu [1].Simulations zelo skrbno primerjati z objavljenimi podatki.

Ta primer dokazuje antene načrtovanje z uporabo EM vid, antene in vzorci E-področju in tekoče animacije ...

Če še vedno potrebujete še en primer na istem sem preveriti natančen primer,
pošlji mi e-pošto na manjunatha_hv (at) ieee.org bom pustil, da ti ...

manju --- ---

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back