Uvažam 3D modelov v HFSS in urejanje Dimenzije

K

kunai

Guest
Poskušam uvoz 3D CAD modelov iz SolidWorks za HFSS.Imam preizkušen z STEP in IGES datoteke formatov, vendar niso mogli spremeniti dimenzije, ko sem dobil v HFSS (za optimizacijo)?

Ali je zaznati kakršno koli obliko zapisa datoteke, ki vam omogoča, da spremenite dimenzije uvoženi model v HFSS?

Nemogoče je uvoz katerega koli modela v HFSS z drugo programsko opremo za spremembo velikosti.Ste za izgradnjo modela v HFSS s Parametrizacija za optimizacijo.

Nekaj nasvetov za delo s Solidworks in HFSS:

Izvozite svoje SW modelov kot pomožni konferenčni tolmači in pomožni konferenčni tolmači v skladu z možnostmi izberite version 14.To je native 3D oblike da HFSS uporabe pri ustvarjanju geometrije v HFSS.(v14 je najnovejša različica, ki bo pravilno uvoz m / HFSS 10.1, poskusite uporabiti zadnjo različico, da je uvoz pravilno za vašo različico HFSS).Medtem ko sem ugotovila, da IGES dela čisto v redu, vzorci shranijo kot pomožne konferenčne tolmače dont treba iti, čeprav je proces, kot IGS in mnogi drugi bodo za velike datoteke, shrani to malo časa, ko uvaža.

Tudi privzeto avtotransformatorji zdraviti deluje zelo dobro, toda če vaš pridobivanje očesa napak z nobenim vzorcem po bil uvožen in avtotransformatorji zaceli, bom poskusil poenostaviti v SW in ponovnim uvozom v nasprotju s to delaš priročnik zdravljenja.

Če želite narediti optimetrics o uvoženih del, ki ste jo verjetno, da v nekaterih ustvarjalnih odšteje ali druge posle?

hi Burton,

je mogoče uvoziti CAD modela v SEMCAD X in nato spremenite (in parametrize) z uporabo lokalnih modelov in orodij parametrization.prosimo, preverite na primer
(http://www.semcad.com/simulation/applications/optimization/opt_mobphone.php) na njihovo spletno stran.

Najboljše želje,Burton je napisal:

Nemogoče je uvoz katerega koli modela v HFSS z drugo programsko opremo za spremembo velikosti.
Ste za izgradnjo modela v HFSS s Parametrizacija za optimizacijo.

Prav tako sem ugotovila, da je nemogoče, da spremenite dimenzije (razen za luščenje celotne predmeta) pri uvozu pro-e datotek.Problem imam z uvoznice je, da ko sem moji simulacija se zdi, da je Zakerajući meshem generacije napake zahtevajo manjše površine popravila, in potem sem prejmejo:
Začetna očesa, postopek mesh3d: Nepričakovana neskladnost ugotovljena v notranjem očesa podatkovnih struktur.
sporočilo o napaki, preden se ustavi.Imam še tto ugotoviti izvor te napake, vendar pa je za snemanje sem naredil nekaj odšteje od uvožene predmete, da jih pravilno arragne.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back