Ustvarjanje Medsebojna Inductor v LTSpice in Eagle?

E

essedra

Guest
Živijo folk. Jaz sem novice LTSpice & Eagle uporabnika. Moram ustvariti vzajemno Induktor uporabo LTSpice in Eagle. Vezje nameravam design je tukaj:
Tina.jpg
, ki sem izdelana z uporabo TINA 7, ki ga TI. Poskušal sem design isti krog v Eagle in LTSpice, vendar nisem mogel ustvariti vzajemno Induktor:
Eagle.jpg
(Eagle)
LTSpice.jpg
Can (LTSpice) me nekdo vodič, kako ustvariti medsebojno Induktor v LTSpice & Eagle? Vzajemnega Induktor vrednote so: L2 = 10mH L1 = 2.5mH N1 = 5 N2 = 10 k = 0,8 Veliko hvala vnaprej!

Medsebojna induktivnost je opredeljena z dajanjem izjave K v shematično, si oglejte datoteko s pomočjo LTSpice za podrobnosti. Ne vem, kaj misliš z ustvarjanjem skupaj induktorji v Eagle, shematično urednik ne pozna komponento lastnosti. Kolikor ga uporabljate Eagle kot sprednji konec za Simulator, posvetuje simulator navodil. Vaš krog je neuporabna, kot je prikazano.

Nisem rekel, skupaj INDUCTOR, sem rekel medsebojno Induktor. Problem je, ne vem, kako ustvariti "K" izjavo LTSpice. Sem gledal posnetke na Youtube simulacije LTSpice, vendar niso bili niti koristno. To je LED voznik krog in to dejansko deluje. Lahko bi bilo načrtovano z napakami, ker sem nov v te vrste programov. Jaz vam lahko pošlje vezje, da sem narisal na papir.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post doda ob 10:40 --------- - Prejšnji post je bil ob 10:36 ----------</span></span>
vzajemnega Induktor simbolizira toroidalnih feritno jedro.

Skupaj Induktor je tista, kjer obstaja medsebojna induktivnost med dvema induktorji. Ne uporabljam LTspice pa dodate Spice direktiv v meniju - "Add | Spice Direktiva" ali hit črko S. Nato dodamo medsebojno spenjanje želite npr. k1 l1 l2 0,8 S paket postavitev PCB morate ustvariti komponento s pravilno odtis in simbol, ki izgleda kot tisto, kar želite, da bi izgledal. Postavitev PCB paket ne ve ničesar o tem, kaj je v resnici. Have a pogled v eni od tuljave knjižnic Eagle za primere, kako je to storjeno na primer tuljave-neosid.lbr ali inductors.lbr Keith.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">--------- - Post doda na 08:51 ---------- Previous post je bil ob 08:50 ----------</span></span>
Mimogrede, ste manjka križišča v vašem Eagle shematični kjer žice pridružite - ne bo prikazal kot povezana, ko greš za postavitev PCB. Run preverjanja napak iz shematski in vam bo povedal, o morebitnih težavah, kot je ta. Keith.

sem rekel, ni vezano INDUCTOR, sem rekel vzajemnega tuljave.
Ja vem. Raje pravilen izraz, ker medsebojne induktivnosti je pravzaprav lastnost vezane induktorji .
problem je, ne vem, kako ustvariti "K" izjavo LTSpice. Sem gledal posnetke na Youtube simulacije LTSpice, vendar niso bili niti koristen.
Ne vem, kako ti poučno Youtube video posnetki so. Predlagal sem pomagal LTSpice, ki vsebuje natančna navodila, kako uporabiti izjave K. Sintaksa K je skupna značilnost SPICE, tako da boste našli več informacij na splošno literature SPICE, čeprav mislim, da pomaga LTSpice je zelo koristno.
Ne uporabljam LTspice pa dodate Spice direktiv v meniju - "Add | Spice Direktiva" ali hit črko S. Nato dodamo medsebojno spenjanje želite npr. k1 l1 l2 0,8
Točno tako.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back