Usmerjanje žarkov z eno anteno

A

Abhayesh

Guest
Imam dipol antena za uporabo 860-960 MHz frekvenco. Je torej nekako lahko storim za usmerjanje žarkov s pomočjo eno anteno? Če moje vprašanje ni jasno, mi prosim vprašajte .. Abhayesh

Fiksni en dipol antena ima samo eno sevanja vzorec, ni mogoče usmerjanje žarkov s spremembo vira signala. Okolica se lahko spremeni deluje posredno bodisi kot direktorja ali reflektor, ki se lahko spremeni sevanja vzorec, vendar se ne more šteti kot fiksni položaj antene. Obračanje antene je najpreprostejša oblika usmerjenega žarka in deluje prav tako za eno dipol antene. De-tuning radio vezje impedanca vplivajo tudi antene sevanju vzorcu kot daljnovod postane del celotne antene.

Živjo, Samo vprašanje: Ali lahko uporabite reflektor s svojim dipol, kot majhen parabole ali kotno-reflektor? BR

Moja antena je circulary polariziran antenna.So mislim, da veš, vzorec ... Lahko pojasnite, kaj ste mislili s parabolo ali kotno-rflector .... To bo koristno, če lahko mi nekaj povezav, da se glasi o tem ....

Zdravo, Ja. To je težko nadzorovati vzorec brez matrične načelo anteno! Zadnja rešitev je, da zameglitve dipola-krmo za eno reflektor kot eno parabole ... vendar nisem prepričan, da je najboljša rešitev. Ne vem dovolj vaše zahteve, da vam pomaga pravilno. S spoštovanjem

Kakšne vrste antena je to? Ne more en sam dipol, če je krožno polarizirano. Usmerjanje žarkov se običajno domneva, da je dinamičen proces, je bilo reverzibilno usmerjanju se lahko pod nadzorom operaterja. Obnoviti en element antene z dodajanjem več elementov, kot so direktorji ali odsevniki ni prilagodljiv način usmerja žarek.

Kateri tip antene je to? Ne more en sam dipol, če je krožno polarizirano.
ja, ki je, da bo moje naslednje vprašanje. Dejanska antena tipa je treba ustrezno opredeliti Dave

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back