Usbn9604 ali usbn9606 USB controlers - kdo ga uporablja?

Prejel sem nekaj vzorcev, vendar nikoli imel dovolj časa, da si še na njih!

[Quote = Minos] je nekdo uporablja Usbn9604 ali usbn9606 USB controlers ???[/quote] Jaz sem poskušal v tem trenutku

Ali ste poskusili gonilnik za ta čip, ki prihaja s CCS PICC??? Zdi se enostavno za uporabo i triyng za uporabo v tem trenutku

[Quote = Minos] ste poskusili gonilnik za ta čip, ki prihaja s CCS PICC??? Zdi se enostavno za uporabo i triyng za uporabo v tem trenutku [/quote] Ali vam je uspelo dobiti prekinitev? To šivi kot naprava generira prekinitev na ravni in ne na robu ne da? Vsekakor ne morem dobiti prekine v trenutku, in jaz sem zaljubljen s tem.

Sem delal z prekine v redu. Kakšen problem imate? Bodite bolj natančni, če lahko.

[Quote = xirix] sem delal z prekine v redu. Kakšen problem imate? Bodite bolj natančni, če lahko [/quote] I dont imajo težave z prekine v trenutku, vendar imam naslednji problem:. Jaz sem z uporabo operacijskega sistema Windows XP. Sem prejel obnovljena po posredovanju 1rst paket, nato pa ga pošlje še enkrat, prejmete ACK, potem drugi in na koncu pošlje zadnji 2 bajta (18 bytes skupaj) in prejemajo NAK. To je moj problem zdaj. Ne, kot zadnji 2 bajta. Prav tako sem Tx nič len paketov po vsakem 8 bajtov. Ali kdo ve tudi vse USB poseben forum, razen usb.org?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back