USB

M

m_h_heydarchi

Guest
Hočem povezati moj 89c51snd1 na moj računalnik, vendar ne vem, kako napisati, da je število bakterij v čip in ne vem, kako napisati program na mojem računalniku ali VB in VC
da, da. inf, pls pomoč mi
Moj email je: mhheidarchi2003 (at) yahoo.com

No, v tem primeru boste morali prebrati USB spec in odloči, kako razred ste napravo se bo najprej

Mogoče ti lahko dobim več informacij o www.usb.org in http://www.lvr.com/usb.htm

najboljša knjiga je usb popolne

jih je veliko na primer za vb

uporabo mikrokrmilniška
kot PIC in AVR
izvedeli več o tem Goto
www.microchip.com
in videli svoje izdelke
imajo veliko pic se uporabljajo za usb

upanje, da bo pomagala u

89c51snd1 je 89x mikrokrmilniška z MP3 Dekodiranje zmožnosti in v skladu z USB1.1.Treba je razred za množično shranjevanje.

Bom uporabo Philip's PDIUSB12 za skrito uporabo, vendar ne vem kako priti začnete s to coz "Bila sem omotična, v odloži funkcija!Je kdo ima izvorne kode za D12 pametna eval krovu?

Živjo
Če ste napravo skrito združljivi lahko uporabite ta DOC napisati USB gonilnik za vaš krmilnik.
ampak, kaj so stroški te mikro krmilnik?Salam
Hossam
Oprosti, ampak, kar potrebujete za prijavo v to prilogo, da si ogledate

Živjo
Lahko uporabite Jungo Windriver7.00 za pisanje gonilnik za vaš USB.Najprej naložite svojo oceno različica in aftert popoln vaš projekt lahko prijavite to.Lahko se uporablja za drugo uporabo.

Hej?zakaj skril, ko se lahko uporabi CDC?!za Atmel fantje zagotoviti popolne firmware za AT89C5131 in AT89C5132, ki so lahko prenosne za SND stvar.

. B

Živjo,
Sedaj sem raziskavo o 89C51SND1C, združljiv z MMC, MP3 dekoder in veliko vmesnika (ta je za svoj zadnji projekt).Našel sem veliko pojasnilih Atmel spletna vključno s tem, kako uporabljate USB, MMC, itd z uporabo jezika C (Keil).Mogoče si lahko ogledate na Atmel in pridejo na njihovo SND del. Http://www.atmel.com

Spoštovati,

arteoq

Živjo
Jaz sem uporabo AT89C51SND1 za USB Serial emulacija.I am able posnemati in tudi tranfer podatki o HyperTerminala.
Ampak ne po prvem prenosu.

Pustiti mi znanje če ima soočajo z isto težavo.

Pramod

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back