USB GPS miško podatkov -> UART

S

steve1985

Guest
Zdravo,

Rad bi dobil podatke o GPS USB miška v Atmega16, da se zavedaš, da sem s pomočjo USB VDIP1 modula (http://www.vinculum.com/prd_vdip1.html), ki bi morala pretvarjati USB podatkovni tok v UART format.Toda žal to ni šlo.
Če sem oskrbe VDIP1 (ki uporablja VNC1L čip btw.) Z napetostjo Vidim ravni glede na obseg narašča, vendar nič več zgodilo.
Nimam pojma, zakaj to ni šlo.Kot GPS miško sem poskusila z Navilock NL-302U in Ublox Antaris 4, vendar nobeden od njih dela.

Bi bilo treba težave s strojno ali USB vmesnik?Žal nisem zelo seznanjen s temi stvarmi, zato sem zelo hvaležen, če bi lahko kdo mi pomaga.
Thanks a lot.

Steve

hej ki vmesnik ste obsega.Čip, ki ne prejema podatkov pravilno ...

Živjo,

Sem poskusil povezati z Navilock NL-302U USB GPS miško preko VDIP1 USB modul z Atmega16 čipa.Toda ATmega16 ne dobi nobenih podatkov, zato mislim, da je lahko težava s strojno z VDIP1 USB modul, vendar nisem prepričan.Moj cilj je povezati NL-302U USB GPS miško z ATmega16 čipa, vendar to ne deluje, ker sem dobila nobenih podatkov iz VDIP1 USB modul, to je problem.Vse ideje?

Če menite, da je usb modul ne deluje edini način, da se ve, ali je dobro delujejo ali ne, je bodisi prek kazalcev na krovu ali preko USB bus analizator.
Ali je možno, da jo uporabi nekaterih kazalcev skozi Ur firmware za preverjanje, ali je FIFOs r že napolnjena pravilno ...Ali imate dostop do vseh USB bus sledilnega ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back