USA vir 9-0-9 vac transformator prosim?

S

soccerman58

Guest
Živjo
Imam staro Ashly hrup vrat in moč transformatorja je mrtev.
Na PSU primeru govori 18vac na 600ma.Odprl sem jo in transformator ima 3 pipe.Mislim, da je to 9-0-9 transformator z centra pipe pa 0?

Težave se ne najdem enega, tudi na Googlu (tudi tam je ena, je v Afriko).Lahko kdorkoli pomoč mi s potrjujejo jaz dejansko potrebujejo 9-0-9 in kje bi lahko dobil enega v ZDA, prosim?

Hvala
Phil

V transformor se lahko označijo z navedenimi podrobnostmi.Namesto porabe časa priti replika, boljši način je, da je poškodovan transformor za Transformor rewinder ki bo odstranila staro navitij s štetjem in ponovno veter nazaj tako, da se klon v enem izvirniku.
ALI
Poskusite povezuje 0-9 1000ma transformor prvi in nato poskusite povezuje 0-18 1000ma transformor in primerjajo predstave.Coz Če je omenjeno 18V 600ma,
moramo samo dve žice za dobave tega.Srečno

18V center pipe je dokaj pogosti Si poskusite naslednje:
www.DigiKey.com
www.Mouser.com
www.Newark.com
www.AlliedElec.com
www.Jameco.com

Če center izkoristiti transformator je označen 18VAC, nato, da je napetost med dve "končni" vodi - to je industrijski standard nomenklatura.Če so napetosti "0-12-18" bi bilo treba označiti kot takšne.Obstajajo številne aplikacije, ki uporabljajo center izkoristiti transformatorjev, napajalnih tudi veliko modelov.

To bi pomagalo.To je zelo značilna dobavi naprave priključek ni vaš tipičen steno-bradavice.To je nekaj, kar izgleda kot telefon ali CAT-5 konektor, in vsake pipe ima dve žice.
Dobavo le ima transformator; vsi drugi sestavni deli so na krovu.

Glede na zgornji strani napajalnika primera, ki mi ni obvestila pred obstaja malo risba te konektor in piše zatiči 1 6 center (belo in modro), Pin 2
5 9vac, Pin 3 4 9vac.

To bi lahko potrdili, da rabim 9-0-9 kot nadomestilo; ne vem, če kupijo 18vac steno bradavice in kreking primeru odprtega bi pokažejo 9-0-9 transformator da sem lahko enostavno priključite do to posebnost output plug ali če bi le 18
0 transformator z 2 pip, ki sem ga verjetno ne bi mogli uporabiti kot zamenjavo.

Getting it Znova je gotovo ni nekaj, kar sem tudi mislil, vendar pa je možnost, čeprav bi moral iti iskanje nekoga, ki bi lahko naredil to.Ne vem, če bi bilo nedopustno drag za prilagojeno delovno mesto, kot je ta.

Hvala
Phil

GSM Man wrote:

Če center izkoristiti transformator je označen 18VAC, nato, da je napetost med dve "končni" vodi - to je industrijski standard nomenklatura.
Če so napetosti "0-12-18" bi bilo treba označiti kot takšne.
Obstajajo številne aplikacije, ki uporabljajo center izkoristiti transformatorjev, napajalnih tudi veliko modelov.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back