Urgent: vsak IE3D. Geo datoteki Vivaldi antene!?

A

AZE

Guest
Hi all,

Jaz sem novi v IE3D in bi rad, da ga uporabljajo za simuliranje Vivaldi antene, in jaz dont imajo veliko časa, tako da če ima vsak organ. Geo datoteki Vivaldi antena za začetek s tem bi bilo lepo.

mimo zakaj vaš pomoč.

Jaz sem lahko zgled za to pred nekaj leti.Jaz sem prepričan, če sem dal to.Če se mi zdi, bom poslal, da vas.S spoštovanjem.

mimo Jian, jaz upam, da se u zdi, da bi bilo zelo lepo.katera koli druga ...........! pomoč

Zdravo

Kot sem tudi na novo IE3D in imam za simulacijo Vivaldi antena, bi rad vprašal, če je kdo bi me poslali geo datoteko, da začnete s.

Hvala vnaprej

Hi, tsekousas: I zgradili eno pred nekaj leti.Bom poskušal ugotoviti, ali lahko najdem to jasno.

Poglej http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=137847&highlight=vivaldi geo

Mislim, da je bilo storjeno tu.RGZ

PL

Najlepša hvala za vašo pomoč.Sem našel to zelo koristen.

@ Jian Vzemite si čas, da ga najdejo.Mislim, da bi bilo zelo koristno, če jo imam

Hi, tsekouras: iščem vse celotno omrežje in nisem našel 3 primere.Žal pa so iz stranke in nismo mogli popustiti.Vem, da smo ena od javni domeni (MEE), pred nekaj leti.Vendar, zdi se mi, nisem mogel najti več.Če imate nekaj strukturo dimenzij, nam jih pošljite meni in jaz lahko zgradimo za vas v nekaj minutah.S spoštovanjem.

Hi Jian, če imam kakršne koli težave pri gradnji, da bom poslal strukturo z dimenzijami.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back