ura trzljaje v oddajniki LVDS

Z

zhonghan

Guest
Če podatke in reference ura z oddajnika i LVDS uporaba je zelo hrupno.Takrat
Kako oblikovati ustrezne sprejemnik?
Pomeni, da sem točno kako izbrati pasovno širino zanke izterjave ura.Če jaz raba zelo ozko zanke kot običajno premislekov, recoved ura ne more slediti referenčno uro od oddajnika zelo hitro, kar lahko povzroči neoptimalne vzorčenje na sprejemnik (hitro spreminjanje podatkov, počasi spreminja ura).Torej, jaz ponavadi za povečanje pasovne širine v PLL zanki izterjave ura.

Je to pravilno?Kako lahko izboljšam Treperenje tolerance sprejemnika, ko tresenja, ki izhajajo iz oddajnika LVDS je zelo velika.

Vprašanje je, če lahko prejeli LVDS zanesljive signale je treba vrniti v oči diagram.Če to ni primer, je nikakor ne bi dosegli brez napak prenos podatkov.
bandwith of clock recovery circuit would give better results.

Če referenčna ura dejansko kaže, hrup oziroma nepovezanih Treperenje faze, namesto nestabilno frekvenco uro s podatki v zvezi s Treperenje faze, bi majhne
pasovne širine ure izterjave vezja dajejo boljše rezultate.

Naša vloga je LVDSR časovno LCD krmilnik.Sedaj, ali lahko signal LVDS zanesljivo recoverd odvisna uskladitev betwen stopnjo vhodnega signala in vrniti uro.Naraščajoče / pod rob in širino impulz izhodnih podatkov iz oddajnika v celoti določi sinhrono uro.Faza hrup podatkov in ura od oddajnika, so očitno povezani.
ko smo uporabo filtrira ure (z izterjavo zanka), da vzorec glasen podatkov, rezultate, prav gotovo ne tako dobro.
Mislim, da nizke prenos prehoda učinek bo zmeraj obstaja ne glede na to, kakšno topologije je sprejet izterjati ure (npr. DLL / PLL na CDR).zato je neizogibno?Povečanje pasovno širino zanke lahko omogočila izterjati skladbo ura ura kot vhodni podatke hitreje, lahko medtem Treperenje VCO tudi zatreti (če je PLL temelji CDR sprejeta).

Povečanje pasovno širino zanke, se bo recoverd uro skladbo ura hrupni vložek.ampak ali je mogoče podatke, ki jih dekoder recoverd ura?

če ur signal ni tako hitro, bi lahko fazo nabiranje nadvzorčenje CDR je dobra alternativa.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back