ura signal odpovedi

V

vezje

Guest
Sem oblikovanje komisije, ki ima na zunanji uro skozi konektor SMA, zdaj sem bil začuden, kaj mora biti širina ure v sledovih (10mils)?in kaj bi bilo treba odpoved signal?Urni frekvenci, bo max okoli 19 Mhz.

Jaz sem attatching vezje, če moram pot vnosa ure do dveh različnih čipov ... Kakšna bi morala biti R, C vrednote in kaj če je le ena ura hodim pot neposredno na čip (naj izberem 50 omov v tem primeru?) hvala veliko.Kadar je treba dati R?
Oprostite, toda morate prijavo na ogled te priloge

Kaj je največ ura PCB sledeh dolžino?Kaj je dvig / padec čas ura signal?Je to sinewave?19 MHz frekvenca je prenizka, da niti trudile s prenehanjem, razen če imate opravka z visoko hitrostjo (GHz sposoben) logika ...

Ob predpostavki, da ura signal prihaja iz "nedaleč" (≈ 500mm of koaksialnih) jaz ne bi sitnost z vsemi priključki, kot so raziskave, RC ...
Imejte v mislih, da bo prekinitev povezave 50Ω upor pripravi ≈ 100mA (peak) toka od 0-5V clock signal.

Kaj yo lahko presodi je z uporabo enega buffer vrata v bližini konektor SMA (s ≈ 4.7k upor vezan do V) in nato tekmovanje v teku to že buffered signal ure drugim na vrata .. PCB

ja rabim 50 ohm sledi.Ura signali sledovih (od SMA konektor za napravo pin) je približno 1 cm na krovu in se bo zagotovo manjša od 500 mm, s koaksialnimi kabli .... jaz ne bom za delovanje na plovilu pri nič večja od 20 MHz.

In sem videl ta stik na enem od Analog Devices vrednotenja vozilu in pogostost ura tukaj je 50 MHz.se zdi, da so odpovedi upora v krog?Tudi kar sem našel na krovu postavitev je oni pot uro na 1. plasti do vnos vrata, nato pa so pot za izhod 4. layer, čeprav je dovolj prostora na 1. plast pin.Spraševal sem se, zakaj so to naredili?
Oprostite, toda morate prijavo na ogled te priloge

Zdi se, da to vezje se sinewave (ali podobno), in pretvori v CMOS kvadratnih valov uro signal.Ne verjamem, da morate kaj takega.

Glede na vaše drugo vprašanje, would't sem bil presenečen, če se uporablja ena od tese krvavih auto-usmerjevalniki programe ..

Oh ok hvala ...Torej, ko se po našem mnenju odpovedi signalov (v širšem pomenu besede)?

Pravkar sem prišel čez to prek Googla

Ne glede na ure ali Podatki o pogostosti uporabe modela, učinkovito frekvenco od vezja, ali je v sledovih: Signal Frequency [GHz] = [0,35] / [Signal Transition Time) (nSec].Za signal Transition časa, uporabite krajše vrednost Tr [Time Rise] ali Tf [Fall Time].Na primer: design, ki uporablja signal obdobje 50MHz z 1.1nS čas vzpona [ali padec časa] je učinkovito frekvenco od ~ 318MHz, ki je daleč nad dejansko frekvenco [Trajanje] of signala.FreqKnee = 0.5/Tr, frekvenci, na kateri je večina energije prebiva v nadaljevanju.
Where tr = Signal rise time, t pr = Signal propagation ratePWB sledi [ali kablov], je treba zaključiti (z uporabo enega od sistemov, navedenih v nadaljevanju), ko sled dolžina presega naslednje: Dolžina> tr / [2 xt pr]
Če je tr = Signal čas vzpona, t pr = Signal razmnoževanje stopnjaZa splošna približevanje tej strani uporabe: 150ps/inch za FR4 [Board Material], in 130pS/inch za Polimide [Board Material].
Na primer, z uporabo FR4 [150ps/inch] sled z 1.1nS čas vzpona, bi bilo treba zaključiti, če je presegla 3,3 palca

PCB TRACE SPLOŠNE SMERNICE
• Da bi povečali signal celovitosti, uporaba nadzorovanih sledi oviranja Z0
= 50 ohms (± 10%) lastnost impedance je treba upoštevati.
• Razmislite visoko frekvenco usmerjanja signalov po plasteh, ki mejijo na skupni
referenčne ravnine (tj moč ali tla).
• Pot vsake skupine podatkov (DQS in DQ), na isti plasti na tekmo
razmnoževanje zamude in zmanjšati skew.
• Route podobne signale (npr. naslov, avtobusom ali avtobusom podatkov) o isti plast
ujemanje razmnoževanje zamude in zmanjšati signal signal-skew.
• Ločeni nizke frekvence in visoko frekvenčnih signalov, da se zmanjša Kriogena oprema.
• Traces morajo biti položeni daisy način, v primerjavi z verigo zvezda topologije
signal za ohranitev integritete in olajšati prekinitev povezave (če
required).

Averything zgoraj je res, vendar je ta smernica opisuje stanje s podatki pretočenega stopenj> 5-10Gbps.
Spodaj je še en primer odpovedi na uro .. PCB, spet pa se je izvajala pri> 1GHz sistemu ..

I dont želite uporabljati katero koli posebno mejna frekvenca, nad katerim boste uporabili 50Ω končniki ..Naj prevladati zdrava pamet ..

Torej, 20MHz, 50MHz, ..

want to, you can place two 1kΩ resistors, one between signal and 0V, and one between signal and 5V, but I don't think it is necessary ..

100MHz, če si zares
želite, si lahko postavite dve 1kΩ upori, ena med signalom in 0V, in ena med signalom in 5 V, ampak jaz ne mislim, da je treba ..

V knjigi Johnson's, on priporoča uporabo neke vrste prenehanja sheme, če sledovih dolžino bo daljši od 1/6th električni dolžino, ki je čas vzpona signalov, deljeno s Hitrost širjenja (~ 150ps/inch v FR4).]

Zakaj pa ne ((R1 Xc2) / / Zin) = 50Ω

(Saj je značilna impedanco 50Ω proge)
Xc2 kjer je oviranja C2 na urni frekvenci
in Zin je imput oviranja U3

podobna za druge veje

je to preveč poenostavljeno pogled na situacijo?

s spoštovanjem,
newbie

živjo,
če imam več izbire frekvence za posebne skladbe, kar imam parametre upoštevati.
npr.
imam povezavo pristanišče, ki lahko delujejo na različnih frekvenčnih režo.
katere ukrepe je treba sprejeti v zvezi s tem vprašanjem.

S spoštovanjem
Binu George

če jaz šele potreba poti glavni uro in potem bo Y in pot dve uri, da odbojnikov, se je tam moraš biti vsaka sprememba v sledovih širine Y?

ex,
----------------------- clk1
|
|
MCLK
|
|
-------------------------- clk2

če sled širina MCLK je 10 mils, (APPX 50 ohm sledovih), nato pa vsak sledi clk1 in clk2 je treba tudi 10 mils?

ni nobenih učinkov line posredovanje tukaj v svoj sistem, ker sem se ukvarjajo z nizko frekvenco / dvig krat ...hvala veliko!

1) sprememba 5 mils za veje, da ne bo prišlo do sprememb impedanca

2) prav tako, saj Vaša razvejane, bo odvisno od tega razmisleka o tem, kako si pripravi sledi na križišču ...(Im ne varen spoj oblike, ki bi bilo najbolje, da se prepreči razmislek)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back