Uporaba PAL / GAL kot 74C926 IC

K

killex

Guest
Živjo.Zanima me, če je možno, da napišem program za PAL ali GAL na "zgraditi" a 74C926 (4-mestno counter with multipleksne 7-segment proizvodnje voznikom), in če je to mogoče, če kdo ima kodo za ta program (in PAL / GAL označevanje).To je zato, ker the74C926 je zelo drago in dobim PAL pripravljen za uporabo.
Hvala.

PS: Oprostite mi, če sem neumna stvar, ampak jaz nikoli ne uporablja programsko logiko naprav.
Adijo

S 4-mestno counter in 7segment voznik design vaše potrebe 23 macrocells (4x4 7) .... več, če želite, ključavnic med pulti in voznika.

Torej, ne morete priti v eno PAL in GAL (10 macrocells) l

Majhen CPLD (64 macrocells, mogoče 32) od @ ltera, Xilinx, predalčni .....mora ravnati vaš design.

S spoštovanjem

Živjo.
Ali veste, kje najti dober vodnik (s primeri), da veš in da se program PLD, GAL, PAL?
Jaz nikoli ne uporablja, tako ne vem, kaj so macrocells ...Sem samo vedeti, da to PLD se lahko uporabijo za oblikovanje Logika neto gorenje "microswitches" na njihove notranjosti.
IC (74C926) Iščem izhod ima 7 vrstic (a do f) za pilote 7-segment zaslonov in 4 izhodne linije multipleksne (tako ti skenira 4 prikazuje povezane v vzporedne skeniranja njihovih katode).
V zatiči so:
7 output (af) za 7 segmentov prikazovalnikov
4 multipleksne proizvodnje za skeniranje
1 zapahom omogočajo
1 zaslonu izberite
1 ura
1 reset
1 izvajajo
I priloži obrazec, če želite pogledati to.
Hvala
Oprosti, ampak, kar potrebujete za prijavo v to prilogo, da si ogledate

Živjo!

tukaj je dobra izhodiščna točka:

http://www.optimagic.com/faq.html (poglej za SPLD in CPLD)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back