Uporaba DC delujejo točke parametrov v kadenca

L

leyla55

Guest
Hi skupino, sem teči simulacijo sweep DC na ADE (uporaba spektra) in bi rad, da zapiše nekaj delovanja DC parameter točka mojega shematski (kot gm, GDS, vdsat na tranzistor, ki ne vidim na primer gm v Rezultat Browser). Kako lahko dodam ta parameter v brskalniku rezultat? Ali so eno, kakšno idejo?

Ogledate si lahko teh parametrov za določeno točko, ki delujejo ukazom Print. Iz menija Rezultati v izberite Print ADE -> Operacijski točke, nato pa izberite tranzistor, kateri parametri želite videti. Bodo prikazani v ločenem oknu, ne v brskalniku rezultate ...

Hvala za vaš namig, Kako lahko ploskvi teh parametrov, na primer, če želim, da zapiše gm vs VGS, kaj naj naredim? kakšno idejo ..... Iščem za vaš odgovor ...

[Quote = leyla55] Hvala za namig, Kako lahko ploskvi teh parametrov, na primer, če želim, da zapiše gm vs VGS, kaj naj naredim? kakšno idejo ..... Iščem za vaš odgovor ...[/quote] moraš VGS pomete najprej, nato pa z uporabo brskalnika funkcije, ki jih lahko najdemo v caluculator

Hi tip: poskusite to po starinski simulacijo, odprite meni rezultat brskanje nato še točko, ki jo insterest. srečno

Na splošno velja, če želite uporabiti pomete morate najprej dal stvar, ki jo želite sweep kot spremenljivke, kot so "l" ne vrednosti in analoge okolju gredo skozi spremenljivko kartico, potem lahko vidite kopijo spremenljivke od shematskimi, potem lahko vidite na levi strani v analoge okolju ime spremenljivke si dal. v orodju kartici v analoge okolju izberite sweep in lahko gremo naprej, kot veste. ampak mislim, da je spremenljivka kot gm ali Vt ne morete ploskvi neposredno vam bo ravno tako naklon ali nič všeč. mimo

Hvala, Oprostite moji nevednosti, ker Iam tako novega v Cadence, bi lahko razložite kaj več? Sem že sweep VGS, vendar to ni vprašanje, problem je, ne morem izbrati gm kalkulator, lahko vidim le Izid izložbeno okno, ne zaradi brskalnika tem, ko sem izberite brskalnik, v kalkulator gre za posledico brskalnik ki gm ni tam že ...... Prosimo, navodila .......

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back