E
eanema
Guest
Obstaja ogromno število PC projektov, ki kradejo energijo iz USB vmesnika s jasno pozoren na trenutnih omejitev, ki jih je USB standard. Problem je, da moj telefon, kot tudi mnoge druge strokovne naprav USB * do * razmisli največji toka. Jaz sem se spraševala, če je IC, ki je zasnovan tako, da bi sedel na "USB polnilnik" (kot je v vrata USB je sedel na zidu AC adapter), ki bo povedal, da je naprava v redu, da toliko energije kot naprave zahteva ? Pri tem pa navaja proces je lahko? Prebral sem, da je na nekaterih napravah, kot so iPhone G3 lahko uporabite napetostni delilniki za uporabo posebne napetosti na podatkovne vode signala napravo, ki je v redu, da moč. Očitno Motorola telefonov so 5. pin v vrata USB, ki jih je mogoče nadzorovati, da ga povem, da moč. Problem pri teh konfiguracij je, da niso univerzalne. Če bodo vse te naprave zaračuna off USB vrata, če so pravilno našteti, nato pa, da jih moraš preprosto našteti. Ali obstaja IC, da bo to s tem uporabljati polnem cvet USB gostitelj IC?