univerzalne RF daljinski upravljalnik

H

hunter86

Guest
Hi everyone .................

Rabim informacije o univerzalnih RF daljinski upravljalnik ...
Želim design univerzalne RF daljinski upravljalnik, da lahko nadzor TV, radia in drugih naprav.
kdo lahko pomagal in me ................

Večina elektronike naprave so predmet nadzora, ki jih IR.Zato morate za oblikovanje sprejemnik za pretvorbo radiofrekvenčno energijo v luči impulze, da je aparat lahko razumejo.

Na strani uporabnikov, boste morali dobiti nekoga's IC integrirano vezje, ki ima knjižnica aparata ukaze programirana v to.Čipe izhod je napetostno impulz za svetlobo IR LED.Namesto, da se pošiljanje impulzov na LED, ki jo pošljete na RF oscilator.RF oscilator vklopi / izklop na enak način kakor izvirnik LED ne.Morda boste želeli uporabiti kristali ali videl oscilatorja vezja, za requency stabilnost.

hvala biff4 ....

če sem uporabil ir sprejemnik, sprejemnik mora vrstica pogled na aparate .. mora i design ir sprejemnik za vsak aparate, da hočem kontrolo? ali samo eno ir sprejemnik za nadzor vseh naprav.? Kako metodo za obvladovanje številnih naprav z enako frekvenco, ki je UHF .. u lahko razložijo z mano?

Če je vse odvisno od vaše naprave so v enem prostoru.Rabiš več sprejemnikov, kot je potrebno, da dobijo vidno pot za vse vaše naprave.Ideja je enostavno oddajati redni LR podatkov prek RF povezava ...

Vaš naslednji problem je, da pozna podatkovni tok, ki se uporablja za vsako enoto.Te se razlikujejo v bitno hitrost in bitov.

Imam problem z načrtovanjem te univerzalne RF oddaljeni ker
sem ne vem pravilnega vezje in komponente, ki se lahko uporabi v ta projekt ...
i je naredil raziskave, vendar ne got to vezje ....
maj nekdo pomaga, da mi spletna stran ali kaj drugega, da mi lahko pomaga pri tem problemu .................Doda po 33 minut:flatulent wrote:

Vaš naslednji problem je, da pozna podatkovni tok, ki se uporablja za vsako enoto.
Te se razlikujejo v bitno hitrost in bitov.

halo vsi, im tudi počne isto projekt o univerzalni RF oddaljene, vendar so nekateri probelms v kodiranje je pic16f84 pripraviti 40kHz izhod.maj nekdo mi pomaga z kodiranje tega projekta

Živjo,

www.rf4ce.org

Vas bo morda zanimala v RF4CE.Njegova konzorcija proizvedena v June'08 sestoji iz nekaj voditelji v medijih, ki bi skupaj s specifikacijo za RF daljinski upravljalnik.Spletna stran govori spec lahko pripravljen konca leta.

(Zanimivo, da so v tej Philips - kot je bil Philips, ki je ustvaril prvo Infared, IR5, vrsto specifikacij. Tudi Sony se v tem in Sony izdal RF oddaljene za oni 'Bravia sredi lanskega leta).

Vso srečo, Ian

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back