Ukrep DC offset, Hum, dobiček DBS, Oscillation

W

Walters

Guest
Kako i ukrep, DC offset?

Če je DC izravna večinoma na na analognih ali digitalni Circuit?

Kako i ukrep PP dobiček?

Kako delati jaz ukrepa PP?

Kako delati jaz ukrepa oscilacija?

Kako delati jaz ukrepa Hum?

Uh-oh, vaša vprašanja zvok, kot domačo nalogo.
Prosimo, prepričati nas, da ne bomo naredili vašo domačo nalogo, medtem ko preživite konec tedna na plaži!

No, ne domača naloga jaz šele želijo vedeti, kako to storiti osnovne laboratorijskimi preskusi
za vse vrste vezja, tako da lahko jaz vem, kako izmeriti vezij na splošno
prosim

v glavnem izravna pojavljajo v obeh anlog in digitalnih vezij.
u lahko izmerite osscillations in db pridobili z uporabo cro

Walters wrote:

Kako i ukrep, DC offset?Če je DC izravna večinoma na na analognih ali digitalni Circuit?Kako i ukrep PP dobiček?Kako delati jaz ukrepa PP?Kako delati jaz ukrepa oscilacija?Kako delati jaz ukrepa Hum?

za ukrep DC offset lahko enostavno vidite izhod signala in meri svoj medij točko, to je DC izravnavo, DC offset se večinoma nahaja na analogna vezja, ker na digitalnih tistih, ki ste jo pravkar dela s tistimi, ter ničle in izravna je pogosto majhen, zato ne morejo spremeniti nič vrednost za drugo.
Za merjenje DB dobiček je le pridobiti dobiček in se formula
Gain (db) = 20 * log (Gain (V / V))

DC offset je večinoma v analogna vezja, zaradi različnih neusklajenosti ki se lahko pojavijo.Lahko ukrep nadomestiti s povezovanjem obeh vhodnih terminalov do tal in merjenje izhodne napetosti.

u ukrep lahko pridobijo bodisi z pometanje frequecy na CRO.Če vas ne zanimajo najboljši štartni položaj, potem lahko sweep vložek DC differentially in izmerimo nagib

DC offset je voltagethat z 0 prispevek bo pojavila na izhodu amp.
nihanje, je nekaj, kar ni mogoče izmeriti z ac bcause meter hi Freq.morajo uporabiti osciloskopa
DB je merilo dobiček ali izgubo v voltih z logaritmom = 100 = 20dB seveda se lahko uporablja za modulacijo, moč, in drugih finančnih kazalcev.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back