UGB Problem

M

Monady

Guest
Zdravo dragi vsi prijatelji
Včasih sem z zloženimi stopničastim Unity-dobiček Puferna kot je upodobljeno v priloženi pic (open loop dobiček je večji od 800).Imam vhodna napetost, da se razlikuje med 250mV in 750mV.Kot lahko vidite le približno 450mV od vhodne napetosti, izhodne sposobni slediti input.Rabim pufra, da lahko skladbo input izravna z manj kot 0.5mV in ta sprememba, ki je prikazana na priloženi pic (ki je odvisna od vhodne) ni primerna za mene.

Želel bi biti cenjeni za kakršen koli predlog.
Oprosti, ampak, kar potrebujete za prijavo v to prilogo, da si ogledate

Živjo,

Steknite 800 pomeni, sistematično izravnavo 750m/800 = 0.9V na 750mV input.Torej, ste za povečanje dobička za izravnavo pod 0.5V.

Kakšna je vrednost vb1, vb2, vb4?Kaj je Vt of M4 in M8?

Dragi Raviprasad_K, Thx za vaš odgovor,
ko Vin = 750mV, V = izhodna napetost 735mV, in je tako veliko izravnavo!
Mislim, da je bil vaš povprečni 0.9mV izravnavo, ne 0.9V.če uporaba tega zvezi, da si napisal, večji vnos rezultatov v nižje nadomestilo, če pa Vin = 400mV nato pa se ofsetno približno je zero.i ne more dobiti in pomešal.
vb1 = 1.06V, vb2 = 0.76V, Vb3 = 1.0V, Vb4 = 0.7V.
za Vin = 750mV: Vth (M4) = 5.707e-01 & Vth (M8) =- 5.105e-01

Oops!To je 0.9mV.

Citat:

če uporaba tega zvezi, da si napisal, večji vnos rezultatov v spodnji izravnavo

Mislim, da ne more uporabljati 250mV (differentially) na vhodno saj s dobiček = 800, rezultati morajo biti 200V!tako i se uporabljajo:
"Vin 0,5 = dc ac 1" & "Vin-dc 0,5 ac = 0" in potem sem prebrala dobiček od. Lis datoteko.
Imam vprašanje: kaj je pomembno za oblikovanje pufra razen dobička, na primer v tem primeru: 250mV <Vin <750mV in fin = 500MHZ,
ki spec treba upoštevati?

Citat:

"Vin 0,5 = dc ac 1" & "Vin-dc 0,5 ac = 0" in potem sem prebrala dobiček od. Lis datoteko.

Poleg tega, da je nadomestilo zaradi omejenih dobiček, ki ga opazuje učinek skupnih Način napetost na izravnavo.Sistematično izravna je prisoten kot izhodne napetosti ni enaka na napetosti na odtekanje M7 (ki morajo biti približno 470mV).
Vse Partizan bo moral to nadomestiti samo inverting amp je prost od njega.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back