Two Way Radio Freq.

S

sht2kll

Guest
Howdy vse: nisem ne zelo dobro seznanjeni z elektroniko in nisem prepričan, če je to, če bi jaz po to vprašanje.I brezžični sistem, mikrofon, ki jih imenuje družba Nady sistemov.To se ne dela in želim, da spremenite frekvenco da bi ga prilagodili igro razpis za lov.kanal je 171,905.Sem pogledal na kristalov in so imeli različne frequecies označena na njih.oddajnik je bil označen, 14,335 MHZ in sprejemnik 53,7?.Nisem mogel prebrati zadnjih 2 številk, ker je žica vgrajena v ohišje.Nady sistemi rekel, da je delo.niso veliko pomagali, ko sem vprašal o Freq.ne bi smela biti označena kristali isto?Ali kristali ujemanjem, ki?kjer lahko dobim kupiti Crystals, da spremenite frekvenco?Thanks for any help.TomDodano po 5 ur 3 minute:hello: Žal mi je za objavo na tem forumu.Zdi se, da veliko ljudi tukaj, ki niso iz ZDA, s čimer se ne bi mogli, da me neposredno na vire za nakup manjših elektronskimi deli.I bo morala ohraniti deskanje neto, da se moje info.

Pogostost kristal je 53.735MHz.

171.905MHz (kanal frekvence) - 10.7MHz (IF Frequency) = 161.205MHz
161.205MHz / 3 (harmonično) = 53.735MHz

sht2kll wrote:

Howdy vse: nisem ne zelo dobro seznanjeni z elektroniko in nisem prepričan, če je to, če bi jaz po to vprašanje.
I brezžični sistem, mikrofon, ki jih imenuje družba Nady sistemov.
To se ne dela in želim, da spremenite frekvenco da bi ga prilagodili igro razpis za lov.
kanal je 171,905.
Sem pogledal na kristalov in so imeli različne frequecies označena na njih.
oddajnik je bil označen, 14,335 MHZ in sprejemnik 53,7?.
Nisem mogel prebrati zadnjih 2 številk, ker je žica vgrajena v ohišje.
Nady sistemi rekel, da je delo.
niso veliko pomagali, ko sem vprašal o Freq.
ne bi smela biti označena kristali isto?
Ali kristali ujemanjem, ki?
kjer lahko dobim kupiti Crystals, da spremenite frekvenco?
Thanks for any help.
Tom
Dodano po 5 ur 3 minute:
hello: Žal mi je za objavo na tem forumu.
Zdi se, da veliko ljudi tukaj, ki niso iz ZDA, s čimer se ne bi mogli, da me neposredno na vire za nakup manjših elektronskimi deli.
I bo morala ohraniti deskanje neto, da se moje info.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back