TV Horizontalno obračanje

R

Roelescence

Guest
Pozdravljeni vsi, lahko prosim, pomagaj mi ugotoviti elektronske komponente, povezane z V-čakanje? Moj TV, nov model, njegova slika ohranja obrnete vodoravno in ne morem najti proti držite na daljinskem upravljalniku, niti na zadnji strani televizorja, zato sem se odločil za odpravljanje sestavine, ampak en problem je, da ne morem ugotoviti, katere komponente v zvezi z V. držite. Prosim, pomagajte Hvala

Če želite odgovor, da bi bilo koristno vedeti, kakšne vrste televizije je. Je LCD, plazma ali CRT, kaj proizvajalca, številka modela in approcimate starosti? Brian.

ne objavite shematično v zaskrbljenostjo ugotavlja, da je lahko v pomoč

Morda boste imeli priložnost takrat. LCD in plazma TV ne preglej na enak način kot CRT in tam skoraj zagotovo ne bi bilo nadzora nad skeniranje frekvence. Brez shematično ni mogoče, da ti pokažem, kaj prilagoditi, tako da boste morali upoštevati te splošne usmeritve: Pogled na vratu CRT (cevni odsek, ki pokes iz nazaj iz posode stekla). Na njem boste videli sklop žice tuljave potisne do skledo. Tu bosta dve žice naslov proti horizontalni transformator skeniranja, ki je ponavadi črna in ima eno ali dve nadzora nad njim (običajno "zaslon" in "poudarek") To niso tiste, ki jih želite. Drugi dve žice od tuljave skupščini so vertikalne povezave skeniranja. Sledite tem nazaj na krov crcuit in boste našli navpično stopnjo izhoda. Včasih je to dve elektrarni tranzistorji, včasih moč IC z heatsink. Vertikalni oscilator bo bodisi znotraj IC ali so izdelani iz sestavin zelo blizu nje. Če je nadzor lahko prilagodite, bo na tem področju. Brian.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back