TV Audio / Video Filter Pomoč

H

homerjay540

Guest
Prosim pomoč. Živim v Veliki Britaniji. Imam preselila v stanovanje v Stan. Imam koaksialni kabel, ki vstopajo moji dnevni sobi. Ne vem, kaj je vir (predvidevam, da je Ariel nekje na strehi), je vendar zunaj ravno prihaja iz splitter, ki se zdi, da pošljete kabel v vsako stanovanje. To je bil povezan z majhno Circut samo znotraj moje stanovanje, ki je pokvarjen. Circut je sestavljena iz treh 470pf kondenzatorjev. Coax jedro gre skozi eno 470pf kondenzator, medtem ko tla ščit gre skozi dva 470pf kondenzatorjev vzporedno. Brez te naprave sem že zelo slabe Freeview signal. Ali kdo ve, kaj je ta naprava, in če bo moj signal izboljša, če sem ga nadomestiti? Jaz bi cenil kakršnokoli pomoč vsakdo lahko ponudi. Cheers.

Vezje LF izolator, vendar vrednosti kažejo, da se lahko vrne datum več let. Ali vezje so vse identifikacijske na njej? Če je res comng od ojačevalnik / splitter bi morali imeti možnost, da to popravimo in ga uporabljajo za vaš signal Freeview. Morda najpreprostejši način preverjanja je, da od potnika ene od drugih stanovanj, če imajo v istem sistemu, in kaj so njihove signal je všeč. Brian.

Hi Brian, hvala za hiter odziv. Da, izgleda, zelo staro vezje. PCB je C366 natisnjeno na njej, ampak ni druge identifikator. Ni ohišje. Bom poskusil n vprašati eden od sosedov, kaj jih uporabljajo - vsa stanovanja imajo tudi kabelski operater tudi od zasebnih, ki sumim, večina uporabo. Ps Ste prepričani, da ste mislili LF izolator in ne RF izolator. Ne vem, kaj LF izolator je. Bo spet post po govori z sosedi. Cormac.

LF izolator omogoča HF signale (TV signali) throughbut blokov nižje frekvence. Bili so uporabljena predvsem zato, ker na starejših TV in radijska oprema je bila skupna za eno stran od antene, vtičnica za priključitev neposredno ali preko nje lastno izolator na eno stran od vhodnih napajanja. Brez izolator ni izključeno, da bi bila ena od TV pravilno priključen kratki Neutral žico električnega omrežja na splitter in nekdo drug s TV žično nazaj (TV, bi še vedno dela povsem enako), bi povezati v živo žico na splitter. Rezultat bi bil kratek preko električnega omrežja, in odvisno od tega, varovalko zapravila prvo, bi lahko celotno stvar bodisi sprejme nevtralni ali v živo potencial in nevarna za druge lastnosti, na isti vir. Kondenzatorji kažejo nizke impedance za visoko freqiencies iz TV signala, vendar veliko manj prevodni pri zelo nizkih 50Hz na električno omrežje. Iz vašega opisa se sliši, kot da sega v leto dni pred UHF, večina od teh polj je bilo v uporabi do sredine 1970. Morda bi celo del starega omrežja Rediffusion, ki je bila precej pogosti v mestih. Jih prejeli in prerazporedi TV kanalov in nekatere od svojih vsebin prek cabled omrežja. Brian.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back