S
steviemidnight
Guest
Imam elektret mikrofona, da proizvaja le droben napetosti z max Impedance za 1.5k.Rabim ta filter z pasovni filter.nato ojači to, da bom lahko surovine, ki jo v mojo adcPIC ali CVSD.Jaz sem tudi težave z mojim ISIS simulacija MIC-to i morem zaslužiti to za delo.
Ineed nekaj dobrih Proteus librarys koli predloge sem poskusila obstaja spletna
Band pass filtri 200-3000Hz:
Besselu - fazi ni težav, vendar slabo odrezan
chebychev - faza probleme in dobre Otpadati
Butterworth - nekje med zgoraj.
bi moral iti za aktivno ali pasivno filter rabim pomoč pri differnece prosim.Kot i treba razširiti mic izhod je lahko tudi biti aktivni filter - vsako op-amp predlogi prosim.Želel bi si, da te kompaktne ampak naredil malo delo z op-amperov, im gledaš nekakšen samm-key rešitve.Sem na desni vrstice prosim in vse predloge
imam preizkušen Tx in Rx ki delajo fine in pojdite do 150KHz pred izgubo signala s konstantno kvadratnih valov.Jaz bom kupil CVSD čipov, ampak sem še vedno bom poskusil šifrirati a adcPIC in dekodirati v UART potem DAC na Rx konca.- Niso dobili veliko več tukaj
Ineed nekaj dobrih Proteus librarys koli predloge sem poskusila obstaja spletna
Band pass filtri 200-3000Hz:
Besselu - fazi ni težav, vendar slabo odrezan
chebychev - faza probleme in dobre Otpadati
Butterworth - nekje med zgoraj.
bi moral iti za aktivno ali pasivno filter rabim pomoč pri differnece prosim.Kot i treba razširiti mic izhod je lahko tudi biti aktivni filter - vsako op-amp predlogi prosim.Želel bi si, da te kompaktne ampak naredil malo delo z op-amperov, im gledaš nekakšen samm-key rešitve.Sem na desni vrstice prosim in vse predloge
imam preizkušen Tx in Rx ki delajo fine in pojdite do 150KHz pred izgubo signala s konstantno kvadratnih valov.Jaz bom kupil CVSD čipov, ampak sem še vedno bom poskusil šifrirati a adcPIC in dekodirati v UART potem DAC na Rx konca.- Niso dobili veliko več tukaj