TTL line zaščita

R

rellutzu

Guest
Pozdravljeni vsi! Jaz sem trenutno delajo na zaščiti vezje za vmesnik PXI in moram pod / vezje overvoltge zaščito TTL linije Dio. Jaz sem odprt za predloge / komentarje ali povezave do sorodnih ugotavlja uporabo! Lep pozdrav!

rellutzu, skupna methode je, da naredite naslednje: Connect diode Schottky od vhodnih do tal (Anode Goes to Ground). Ta varuje pred negativnimi prehodni ~ Connnect diode Schottky od vložka k Vcc (Cathode gre na Vcc). Ta varuje pred pozitivne prehodni pojavi. S spoštovanjem, Kral

Hi, Kaj pa z uporabo opto-izolatorji? Ali ste mislili o njih.

Optoisolators so še en zelo učinkovit način za zaščito digitalnih (ne samo TTL) vhodi .. Ti se običajno uporabljajo v industriji kot najbolj zanesljiva zaščita, ki zagotavljajo ne samo galvansko izolacijo med obema stranema (brez težav loop tleh), ampak prenapetostno in pretokovno zaščito, preveč .. Nekaj namigov o tem, kako jih uporabiti lahko najdete tukaj: http://www.ee.ttu.edu/lab/robot/opto.htm S spoštovanjem, IanP

jaz sem se spraševala, ali je to mogoče storiti na IC? [Quote = archiees] Zdravo, Kaj pa z uporabo opto-izolatorji? Ali ste mislili o njih. [/Quote]

Pozdravljeni, jaz ne mislim, da je mogoče narediti z opto izolacije enem čipu. vezje za to je precej preprost. Nisem prepričan, čeprav. upanje to pomaga. zadeva, mengghee

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back