Trg v Singapurju Analog IC design

K

Kaba

Guest
Živjo,

Jaz sem analogni design IC inženir s 4 let izkušenj na področju močnostne elektronike IC (in 2 leti izkušenj je uporaba močjo, elektronika design, pred tem).Sem pristojni inženir, izdelani z veliko čipov.Delam v Singapurju.S to vrsto izkušenj, koliko je moja mesečna plača je v Singapurju?

Tudi, kar bi moje mesečne plače v državi, kot je Indija ali Kitajska?

Vaši odgovori so zelo cenjeni.

Warmest regards,
kabab

Nisem prepričan glede plač v Singapurju.

Plač na Kitajskem ni veliko - le okoli 10000RMB na mesec v povprečju za analogne oblikovalec IC.To je dobro plačo, če živite na Kitajskem, vendar slaba v primerjavi s preostalim svetom.Ne pozabite, da je Kitajska življenjski standard, je veliko nižja od zahodnega sveta, zato ne pričakujejo, da bodo visoke plače.

Mislim, da če ste v Veliki Britaniji in ZDA, vaše plače bo veliko višja.Po davčni najbrž zaslužiti okrog 60.000 $ na leto, in to je lahko veliko večja, če ste izkušen načrtovalec z dobre rezultate.Dodano po 1 ur 28 minut:prijatelj min waid tudi, da je Azija NE dober kraj za oblikovalca IC zaradi pomanjkanja modela IC podjetja.

tcfk2,

Zahvaljujemo se vam za odgovor!Res je, da IC design zdi, da samo dobro plačani v ZDA.

Imam prožnost gibanja, ampak jaz bi raje, da ostanejo v Singapurju, ker imam rad državi.Na žalost inženirjev se ne plačajo dobro tukaj, v primerjavi z drugimi poklici tukaj.Moja plača skupaj (vse vključno) je približno 4.500 dolarjev singapore mj (za vaše reference)

Tu inženir je inženir - ni posebne razlike med analogni IC, digitalni ali celo PCB inženirja, ali "proizvod" inženir - čeprav delovnih mest različne stopnje težavnosti.To se mi zdi nepošteno.

Hvala za informacije o Kitajski.Plača je vsekakor zelo nizko in ne morem govoriti jezik.Ampak hvala za vaš odgovor.

PS: Zakaj je ta odbor tako tiho?Ali obstaja boljši forum, da zahteva takšno vprašanje?

Warmest Regards,
kabab

Morda vodstveno kariero je boljša možnost?Na primer, upravljanje ekipa inženirjev?

Ta del foruma je pomiriti.Jaz bi se zanima, če obstajajo podobne forumov.

Terence

2 Kaba:

To je zanimivo, če želite izvedeti več o v Singapurju
Nekaj vprašanj: Ali imate kakšne druge posredne koristi, razen to plačo?kakšni so davki (običajno), za takšno plačo?Kateri so tipični nastanitvene stroške?Vsako priložnost, da so "delu v tujini - kot" pogodba za tuje inženir (z določeno namestitev itd)?

Hvala!

Plača na Kitajskem bi bil več kot to, sveži diplomanti z magistrskih bodo dobili okoli 8k * 14/year, in s 4 leta analogni design izkušenj, mislim, da bi se plače nad 200k.Ampak še vedno, to je nižja kot v Singapurju:)

[quote = "tcfk2"]
Plač na Kitajskem ni veliko - le okoli 10000RMB na mesec v povprečju za analogne oblikovalec IC.To je dobro plačo, če živite na Kitajskem, vendar slaba v primerjavi s preostalim svetom.Ne pozabite, da je Kitajska življenjski standard, je veliko nižja od zahodnega sveta, zato ne pričakujejo, da bodo visoke plače.Dodano po 1 ur 28 minut:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back