Treperenje measurment

Injicirajte model hrup v PLL potem lahko merjenje rezultatov in caculate Treperenje od hspice simulacijo.

Nihče je napisal:

Injicirajte model hrup v PLL potem lahko merjenje rezultatov in caculate Treperenje od hspice simulacijo.

Mislim, da lahko uporabite PSS (redna Steady-State) in Pnoise analizo v Spectro.Ampak jaz donot vem kako se to naredi v Hspice.T želijo vedeti, kako to storiti s Hspice.

halo moči u xuel dodatno utemeljila na vaše izjave.

s spoštovanjem
amarnath

izračun trzljaje v hspice .....potrebujete za več podrobnosti ........lahko nekdo pripravi je .....

za izračun jitter.u dolgi rok lahko sledite this.just teči tran simulacijo približno reči 10us. (iam simulirajo 50MHz PLL). kadenca nato pojdite na rezultate brskalnik analognih environment.then desni klik na VCO proizvodnje ( net, katerih Treperenje moramo izračunati) in calculator.after kliknite odpiranje kalkulator, izračunati pogostnost in časovno obdobje waveform.note navzdol tokrat period.then izberite valovne oblike še enkrat, in zdaj uporabljajo eyediagram funkcijo v kalkulator, Zdaj vnesti podatke, potrebne za oko diagram.u bo ukrep Treperenje od časa PLL je pridobil ključavnico za konec tran period.so simulacijo šele nastopiti tistih times.then začne obdobje waveform.then uporablja in nato kliknite kliknite ocenila, da si ogledate oči diagram.now bi nekdo povej mi, kako simulirati fazi hrupa PLL

s spoštovanjem
amarnath

lahko nekdo povej mi, kako izvesti PSS, qpss, hrup analiza spectre.also rabim pomoč glede fazi hrupa simulacija v spectre.please pomaga, če u so naredili prej.

s spoštovanjem
amarnath

Slišal sem, da človek ne bi smel upoštevati Treperenje ga eyediagram metodo.
lahko najdete več informacij od http://designers-guide.com.

Hspice ne more opravljati simulacijo Treperenje za merjenje.
morate uporabiti spectreRF za simuliranje PSS in Pnoise dobiti Treperenje vsakega dela PLL (PFD / CP, delilnika, VCO), nato pa uporabite model simulacije nad vsemi trepetanju. [/ img] [/ code]Dodano po 2 minutah:Tukaj je link za Treperenje merjenje.Upam, da pomaga.

ftopic78882.html

nibo_mmx zdravo, vendar v večini IEEE dokumentov i najti ee diagrame pri zapisu Treperenje, kar glede na u je problem s to metodo, predlagano v method.the ken kunderts papir za vedenjsko simulation.but jaz dont pretehtati vsakič u morajo iti v za to metodo.

2 amarnath:

Po mojem mnenju, je treba oko diagrame z Treperenje meritve v dokumentih.Lahko reference kateri koli dokument s simulirano Treperenje je prikazano v diagramu oči?

hello si oglejte ta dokument,
IZBOLJŠANA BANG BANG PHASE DETECTOR IN PODATKOV ZA CLOCK VRAČILO APLIKACIJE: MEHRDAD RAMEZANI, C. ANDRE, C. Salama

ZADEVA
AMARNATH

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back