M
malli_1729
Guest
Hi!
Ne vem, ali lahko jaz zaprositi to vprašanje tukaj, ali ne.imam 2 vprašanji tekoče proizvodnje DAC.
Kakšna je razlika med izhodni tok DAC in izhod DAC Votage.
če vzamemo Trenutna Output DAC pomeni, v njem Kako se bodo napetosti, povezane s sedanjimi.ali napetost obstoječe obstaja ali pa ne obstaja ......
kot temeljni zakon napetost bo, če trenutno obstaja, razen če je odprto vezje.
in še ena stvar je ......
če jaz raba i-to v pretvornik za pretvorbo tok napetosti zvezi bo
v =-iR
s spremembo R (feedback upor), bomo lahko dobili karkoli pridobili želimo ..... Koliko smo povečali R tako, da se uspešnost ne uničijo ... Mislim, če Iout = 0.56ma (Output curret od DDS), potem lahko povečamo napetost 10V s samo i-pretvornik V brez uporabe ojačevalnik .... ali je mogoče ....
če telo lahko katerikoli odgovor, da bo veliko pomagal, da nas ...
čaka na odgovor ...
Ne vem, ali lahko jaz zaprositi to vprašanje tukaj, ali ne.imam 2 vprašanji tekoče proizvodnje DAC.
Kakšna je razlika med izhodni tok DAC in izhod DAC Votage.
če vzamemo Trenutna Output DAC pomeni, v njem Kako se bodo napetosti, povezane s sedanjimi.ali napetost obstoječe obstaja ali pa ne obstaja ......
kot temeljni zakon napetost bo, če trenutno obstaja, razen če je odprto vezje.
in še ena stvar je ......
če jaz raba i-to v pretvornik za pretvorbo tok napetosti zvezi bo
v =-iR
s spremembo R (feedback upor), bomo lahko dobili karkoli pridobili želimo ..... Koliko smo povečali R tako, da se uspešnost ne uničijo ... Mislim, če Iout = 0.56ma (Output curret od DDS), potem lahko povečamo napetost 10V s samo i-pretvornik V brez uporabe ojačevalnik .... ali je mogoče ....
če telo lahko katerikoli odgovor, da bo veliko pomagal, da nas ...
čaka na odgovor ...