Treba je upočasniti tokovne zanke

M

mouse86

Guest
Imam majhen volanski suniti, da rezultati 4/20mA in majhen motor, ki uporablja 4/20mA določiti, kaj stališče, bi moralo biti.

Zdaj signal prehod iz suniti se dogaja prehitro.Na primer, ko v celoti pa se opravi uporabnik (torej od 4 -> 20mA) motor gre tako na hitro, da svoje končne točke @ 20mA in odškodnine mehanike, saj moč motorja.

Zato sem ustvaril nekaj strojne opreme, ki vložke 4/20mA (ADC), od suniti in realizacij 4/20mA (DAC) za motor.

Zdaj, ko je poln pa ga je opravil uporabnik z Ljenjivac želim doseči končni rezultat v približno 6 sekundah.V tem času je treba mehki zagon in počasi zaprl.To je predvsem, da se prepreči vse mehanike za velik pišu.

Torej signal mora povečati počasi (mehki zagon), kot ax ^ 2 in na koncu počasi kot root Square.

Poskušal sem različne misli v Matlab, vendar pa ne gre zelo dobro, saj ne vem, kaj je najboljše, kar lahko storim.Ali lahko kdorkoli oskrbe me nekakšna formula?Ali mi nekaj nasvetov?

To je tisto, kar sem zdaj:

Izračun = ((lastSample) * 0,90 (newSample) * 0,1)
/ / Nad črpa lepo počasi-stop, to je dejansko neke vrste nizko prepustni

/ / S tem v nadaljevanju sem poskušal nekaj stvari zgraditi mehki zagon, vendar je ni
if (izračun> lastSample maxIncrease)
lastSample = lastSample softstart;
softstart = softstart 0,01;
konec

šele zdaj jaz ne vem, kako nadaljevati.

Da bi dobili gladko nadzor stališče, da je tudi nepretrgano prvega odvoda, višjega reda (2. ali 3.) z nizko prepustni je najbolj enostavna rešitev, mislim.
To je mogoče doseči z navadno analogno vezje.Za natančne omejitve moment vztrajnosti, zgornja meja za 2. izvedene finančne instrumente signal je treba določiti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back